Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Van itt még valaki rajtam...

Van itt még valaki rajtam kívül, aki párna nélkül alszik?

Figyelt kérdés
Egyszerűen azt szeretem,ha egy szintbe van az egész matrac amin alszok (bár lehet hogy jobb lenne a gerincemnek párnával)
2009. júl. 26. 16:35
1 2
 1/12 anonim válasza:
87%
Én is párna nélkül alszok.:D Vagyis pontosabban párnával de én mindig ölelem csak a párnát...úgy sokkal kényelmesebb
2009. júl. 26. 16:39
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
én többnyire hason alszom és ölelem a párnámat, mert akarommal soser tudok mit kezdeni, le kell foglalnom:D
2009. júl. 26. 16:47
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Én csak kispárnával alszom, olyan félig hasas pózban, egyik kezem a párna alatt, másik meg ahova esik. :D
2009. júl. 26. 16:48
 4/12 anonim válasza:
85%
Én hason alszom, és a fejemet a kispárnámmal takarom le. Furcsa, de így tudok jól aludni:)
2009. júl. 26. 16:55
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Nekem apukám alszik párna nélkül, én meg 3-mal (egy kicsi, egy nagy meg egy amit ölelhetek:D)
2009. júl. 26. 16:56
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
nekem a pasim alszik párna nélkül, én viszont ugy nem tudok, szal ha együtt alszunk nem vagyunk egy szintben xD
2009. júl. 26. 17:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem a párnán kívül nincs kit ölelgetni mostanság szóval kell a párna..:P
2009. júl. 26. 17:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Párnán nem is bírnék. Azt csak ölelem:):)
2009. júl. 26. 18:11
 9/12 anonim ***** válasza:

ha egyedül alszok,akkor pérna max mellettem,vagy sehol

ha párommal alszok,neki kell a párna,ilyenkor vagy lentebb csuszva alszok párna nélkül,vagy őt átöltlve,ilyenkor kénytelen vagyok párnánaludni,de el is alszom a nyakam

2009. júl. 26. 19:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Párnával. Általában 4-el. Egy nagy meg két kisebb a fejem alatt, egy a fejem mögött az ágykeretnek támasztva. Mostanában állandóan variálom mert sehogy sem kényelmes. Lehet, hogy beszerzek valami nagyon profi párnát. Nyaraláskor pokróc, nagypárna, kispárna a felállás. Azthiszem nekem sehogy sem jó.:D
2009. júl. 26. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!