Van itt még valaki rajtam kívül, aki párna nélkül alszik?
Figyelt kérdés
Egyszerűen azt szeretem,ha egy szintbe van az egész matrac amin alszok (bár lehet hogy jobb lenne a gerincemnek párnával)2009. júl. 26. 16:35
1/12 anonim válasza:
Én is párna nélkül alszok.:D Vagyis pontosabban párnával de én mindig ölelem csak a párnát...úgy sokkal kényelmesebb
2/12 anonim válasza:
én többnyire hason alszom és ölelem a párnámat, mert akarommal soser tudok mit kezdeni, le kell foglalnom:D
3/12 anonim válasza:
Én csak kispárnával alszom, olyan félig hasas pózban, egyik kezem a párna alatt, másik meg ahova esik. :D
4/12 anonim válasza:
Én hason alszom, és a fejemet a kispárnámmal takarom le. Furcsa, de így tudok jól aludni:)
5/12 anonim válasza:
Nekem apukám alszik párna nélkül, én meg 3-mal (egy kicsi, egy nagy meg egy amit ölelhetek:D)
6/12 anonim válasza:
nekem a pasim alszik párna nélkül, én viszont ugy nem tudok, szal ha együtt alszunk nem vagyunk egy szintben xD
7/12 anonim válasza:
nekem a párnán kívül nincs kit ölelgetni mostanság szóval kell a párna..:P
8/12 anonim válasza:
Párnán nem is bírnék. Azt csak ölelem:):)
9/12 anonim válasza:
ha egyedül alszok,akkor pérna max mellettem,vagy sehol
ha párommal alszok,neki kell a párna,ilyenkor vagy lentebb csuszva alszok párna nélkül,vagy őt átöltlve,ilyenkor kénytelen vagyok párnánaludni,de el is alszom a nyakam
10/12 anonim válasza:
Párnával. Általában 4-el. Egy nagy meg két kisebb a fejem alatt, egy a fejem mögött az ágykeretnek támasztva. Mostanában állandóan variálom mert sehogy sem kényelmes. Lehet, hogy beszerzek valami nagyon profi párnát. Nyaraláskor pokróc, nagypárna, kispárna a felállás. Azthiszem nekem sehogy sem jó.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!