Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam kívül irritál még valakit, hogy a csajok megállás nélkül osztják az észt a nőzésről?
Teszik mindezt úgy, hogy csak befogadói szerepben vannak. Soha egy nőt nem szólítottak le. Mint amikor a vevő azthiszi, hogy ezerszer okosabb az értékesítőnél. Álljál oda értékesítőnek azt meglátjuk mire mész!
Zavar, hogy semmit se kell tenniük, de mindenkinél okosabbnak hiszik magukat.
VAZZE. Egy nő tudja, mire vágyik, mire indul be, mire bukik. Egy nő tudja, hogy van esélye egy srácnak, és hogy nincs. Miért nem lehet elfogadni a nők hozzáállását?
Te is ilyen szájhős vagy csak, látom.
Ha én pasizni akarok, akkor a pasiktól kérek tanácsot. Nem a barátnőimtől. De tudod mit? Kérdezd csak a haverjaidat, hogy kell a bizalmunkba férkőzni. Majd nem leszel ilyen beképzelt, ha hamarabb kiteszik a szűrödet, mint hogy belépnél a kapcsolatba...
Vazz, ha bemész az étterembe és nem tetszik a koszt, az azt jelenti, hogy jobban főzöl, mint a szakács?
Ha a szerelő sz@rul szereli meg az autódat, akkor az azt jelenti, hogy te jobban meg tudod?
Ezerszer inkább a fiúhaverjaimat kérdezem az ilyen kérdésekben, mert a nőknek TÉNYLEG gőze nincs a helyes eljárásról!
Az értékesítő kinek értékesít, ha nincs vevő arra, amit árul? Csak, hogy a hasonlatodnál maradjunk.
A legsikeresebbek azok a cégek, amelyek a vevők véleményére kíváncsiak.
Ettől függetlenül tény, hogy sokszor nem veszik figyelembe, hogy mikor falkában vannak, akkor másodpercek alatt szaggatják szét az összes közelükbe merészkedő hímet.
Ha a koszt nem ízlik több vendégnek sem, akkor valószínű, nem a vendégekben van a hiba.
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Ha a szerelő nem szereli meg normálisan a kocsit, noha az a dolga, elvileg ahhoz ért a legjobban, nem biztos, h a tulaj a hibás. Viszont kikérhetné a tulaj véleményét, mi az, amiben a szerelésnél külön figyelnie kellene? Mert a tulaj jobban tudja, h pl nehezen vált a sebváltó...
De édes mindegy.
Tudod, ha le szeretnél szólítani egy nőt, ismerned kellene a nőket.
Nem tudom, miért a kávét kóstolod, ha a tea ízére vagy kíváncsi...
És mit gondolsz, a fiú haverjaid honnan olyan biztosak a dolgukban? Tudnak női aggyal gondolkodni, és így tudják, mi tetszik egy nőnek? Hát, akkor pulitzerdíjat nekik!
Amúgy meg láttad a Mi kell a nőnek? c. filmet? Ha nem, ajánlom megnézésre. De komolyan.
Az a baj, hogy a nők még a saját vágyaikat se tudják normálisan lekommunikálni. Azt mondják. Akarok egy helyes rendes fiút, aki kiny@lja a se*ggem.
Ehhez képest rendre a bunkó parasztokkal jönnek össze és sírnak utána.
Hm. A komplexusaiddal meg fordulj szakemberhez. Ahogy többedik alkalommal olvastam végig szóról szóra a kérdésedet, nekem az vált világossá, h te egyáltalán nem mersz odamenni a nőkhöz, és a haverjaid gyámolítására van szükséged. Biztos fiatal vagy és/vagy nagyon kezdő.
Viszont annyit hadd mondjak el, h a nők szeretik, ha egy férfi talpraesett.
de te hallod saját magadnak mondasz ellent bazz
a haverjaid meg egyáltalán nembiztos h amit csinálnak azt szeretik is a nök ..
azért egy nő jobban tudja h mit szeret.
L15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!