Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rajtam kívül irritál még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtam kívül irritál még valakit, hogy a csajok megállás nélkül osztják az észt a nőzésről?

Figyelt kérdés

Teszik mindezt úgy, hogy csak befogadói szerepben vannak. Soha egy nőt nem szólítottak le. Mint amikor a vevő azthiszi, hogy ezerszer okosabb az értékesítőnél. Álljál oda értékesítőnek azt meglátjuk mire mész!

Zavar, hogy semmit se kell tenniük, de mindenkinél okosabbnak hiszik magukat.

2010. ápr. 22. 16:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

VAZZE. Egy nő tudja, mire vágyik, mire indul be, mire bukik. Egy nő tudja, hogy van esélye egy srácnak, és hogy nincs. Miért nem lehet elfogadni a nők hozzáállását?

Te is ilyen szájhős vagy csak, látom.

Ha én pasizni akarok, akkor a pasiktól kérek tanácsot. Nem a barátnőimtől. De tudod mit? Kérdezd csak a haverjaidat, hogy kell a bizalmunkba férkőzni. Majd nem leszel ilyen beképzelt, ha hamarabb kiteszik a szűrödet, mint hogy belépnél a kapcsolatba...

2010. ápr. 22. 16:03
 2/16 A kérdező kommentje:

Vazz, ha bemész az étterembe és nem tetszik a koszt, az azt jelenti, hogy jobban főzöl, mint a szakács?

Ha a szerelő sz@rul szereli meg az autódat, akkor az azt jelenti, hogy te jobban meg tudod?

Ezerszer inkább a fiúhaverjaimat kérdezem az ilyen kérdésekben, mert a nőknek TÉNYLEG gőze nincs a helyes eljárásról!

2010. ápr. 22. 16:09
 3/16 anonim ***** válasza:
te azt honnét tudod, hogy nem szólítottak még le nőt azok a nők, akik osztják az észt a nőzésről?
2010. ápr. 22. 16:10
 4/16 A kérdező kommentje:
Ahhoz hogy felszedje? A nők nagyon kis hányada csajozik, főleg nem nyilvánosan.
2010. ápr. 22. 16:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Az értékesítő kinek értékesít, ha nincs vevő arra, amit árul? Csak, hogy a hasonlatodnál maradjunk.

A legsikeresebbek azok a cégek, amelyek a vevők véleményére kíváncsiak.

Ettől függetlenül tény, hogy sokszor nem veszik figyelembe, hogy mikor falkában vannak, akkor másodpercek alatt szaggatják szét az összes közelükbe merészkedő hímet.

2010. ápr. 22. 16:13
 6/16 anonim ***** válasza:
79%

Ha a koszt nem ízlik több vendégnek sem, akkor valószínű, nem a vendégekben van a hiba.

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.

Ha a szerelő nem szereli meg normálisan a kocsit, noha az a dolga, elvileg ahhoz ért a legjobban, nem biztos, h a tulaj a hibás. Viszont kikérhetné a tulaj véleményét, mi az, amiben a szerelésnél külön figyelnie kellene? Mert a tulaj jobban tudja, h pl nehezen vált a sebváltó...

De édes mindegy.

Tudod, ha le szeretnél szólítani egy nőt, ismerned kellene a nőket.

Nem tudom, miért a kávét kóstolod, ha a tea ízére vagy kíváncsi...

2010. ápr. 22. 16:17
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

És mit gondolsz, a fiú haverjaid honnan olyan biztosak a dolgukban? Tudnak női aggyal gondolkodni, és így tudják, mi tetszik egy nőnek? Hát, akkor pulitzerdíjat nekik!

Amúgy meg láttad a Mi kell a nőnek? c. filmet? Ha nem, ajánlom megnézésre. De komolyan.

2010. ápr. 22. 16:18
 8/16 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy a nők még a saját vágyaikat se tudják normálisan lekommunikálni. Azt mondják. Akarok egy helyes rendes fiút, aki kiny@lja a se*ggem.

Ehhez képest rendre a bunkó parasztokkal jönnek össze és sírnak utána.

2010. ápr. 22. 16:21
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Hm. A komplexusaiddal meg fordulj szakemberhez. Ahogy többedik alkalommal olvastam végig szóról szóra a kérdésedet, nekem az vált világossá, h te egyáltalán nem mersz odamenni a nőkhöz, és a haverjaid gyámolítására van szükséged. Biztos fiatal vagy és/vagy nagyon kezdő.

Viszont annyit hadd mondjak el, h a nők szeretik, ha egy férfi talpraesett.

2010. ápr. 22. 16:22
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

de te hallod saját magadnak mondasz ellent bazz

a haverjaid meg egyáltalán nembiztos h amit csinálnak azt szeretik is a nök ..

azért egy nő jobban tudja h mit szeret.

L15

2010. ápr. 22. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!