Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam kívül irritál még valakit, hogy a csajok megállás nélkül osztják az észt a nőzésről?
Teszik mindezt úgy, hogy csak befogadói szerepben vannak. Soha egy nőt nem szólítottak le. Mint amikor a vevő azthiszi, hogy ezerszer okosabb az értékesítőnél. Álljál oda értékesítőnek azt meglátjuk mire mész!
Zavar, hogy semmit se kell tenniük, de mindenkinél okosabbnak hiszik magukat.
:D
Vagyis: te nem tudod olvasni a nőket, nem érted, ahogy gondolkodnak, és egy nulla lehetsz csajozásnál, ha neked az a problémád, hogy ők "így meg úgy". Ha sikeres lennél, akkor nem zavarna :) Hallgass rájuk, és ne a kan fejeddel gondolkozz. Lehet, hogy neked zagyvának tűnik egy nő, valszeg azért, mert túl egyszerű vagy hozzájuk képest.
hu de rohadtul iritalsz te jo eg
ezek a peldak.... rohadt sokat tokolhettel a dolgon mire megalkottad a te nagy elet filozofiadat
gondolom 1. alkalom hogy gondolkodni probalsz szerintem ne csinalj belole rendszert
/1 barati jo tanacs remelem nem erted felre/
btw ha 800 nohoz mentel oda valszeg total nemerdekelnek a nok DE akkor meg mit pattogsz
hímsoviniszta bunkó!
csak mert egy hülyeleány lepattintott ezért azt szűröd le, hogy a többi "hülyeleány" is ugyan olyan....érdekelne hogy hány éves is vagy, hogy mennyi időd volt ezt leszűrni a nőkröl...nem lepne meg ha kiderülne anyukáddal is ilyen modorba tárgyalsz....minden esetre rohadtul félre értetted az első kommentet és ugy támadtál, hogy végig se gondoltad mit is írtak oda....gratulálok....
Az 1. válaszoló vagyok (16:03), most, ahogy visszaolvastam, lehet, h ti nem úgy értettétek az egyik mondatom, mint én. :D
Azt akartam írni, h egy nő tudja, hogyan van esélye egy srácnak, és h hogyan nincs. :)
De persze azt is látja, h egyáltalán van -e esélye. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!