Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ez így trollság lenne?

Ez így trollság lenne?

Figyelt kérdés

Van egy telkünk a várostól kb 5 km-re, van rajta pici hétvégi ház... Gondoltam, hogy kellene házibulit csinálni ott, viszont az is átfutott az agyamon, hogy akiket meghívnék, fejenként elkérnék 1000 Ft-ot 'belépőnek'.

Onnan jutott eszembe, hogy ismerősöm is csinált házibulit, kibérelt egy házat, és elkért x Ft-nyi összeget, hogy kitudja fizetni a házat, de ugye a pénz amit én beszednék, saját zsebbe menne...

18l

2012. aug. 27. 11:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én megkérdezném az ismerősödet, hogy most meg vagy hívva a szülinapra (mert egy meghívott vendég nem szokott fizetni), vagy csak egye-fene alapon elmehetsz (mert akkor köszönöm, én nem kérnék belőle.)
2012. aug. 27. 12:09
 12/23 anonim ***** válasza:
jaja, inkább az ismerősöd kérése fura, én még ilyet SOSE hallottam... mire kér 1000 Ft-ot?
2012. aug. 27. 12:17
 13/23 anonim ***** válasza:
már bocs de az ismerősöd egy idióta
2012. aug. 27. 13:27
 14/23 anonim ***** válasza:
Ez így nem trollság, ez így parasztság. 1000 ft-ot ne kérj semmiért, ha te nem adsz érte semmit cserébe. Csak megsúgom, az ilyen bulik a házigazdának a legtöbb esetben deficitesek, még akkor is, ha a költséget elosztják a résztvevők. A házigazda egy kicsit mindig többet költ a vendégeknél. Pl nem kér pénzt az ásványvízért, a pár üveg üdítőért, a sörért, vagy mert éppen van pogácsa... Ha ezt nem tudod feldolgozni, ne szervezz semmilyen bulit.
2012. aug. 27. 14:16
 15/23 A kérdező kommentje:
Az is parasztság szerintem, ha nem megyek el....
2012. aug. 27. 15:33
 16/23 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy, el ne menj már! Csak mert mennek a többiek is, és akkor jajtekimaradsz? Életemben ilyen bunkó ember bulijában nem voltam.
2012. aug. 27. 15:39
 17/23 anonim ***** válasza:

#14-es vagyok

Nem parasztság, ha nem mész el. Megkérdezed szépen ismerősödet, hogy azt az 1000 ft-ot miért kéri el, ha kaját és piát kell vinni. Nem egy nagy pénz, de szerintem így, kijelenteni, hogy 1000 ft a belépő, és kaját/piát vinni kell minden mennyiségben, ez így parasztság.

Gondolj bele, lesztek 25-en a bulin, mindenki fizette az 1000 ft-ot. Mondjuk azt, hogy a házigazda is vett egy üveg valamit meg kólát, chips, keksz, miegymás, költött összesen 5000-et. Van 20.000 ft profitja, amiből TI NEM KAPTOK, és TŐLETEK szedte be a nagy büdös semmire. Ha a saját házukban lesz a buli, ilyet nem illik tenni.

Ez kb. olyan, mintha azt mondaná, hogy a barátom vagy, de ha csak fizetsz. Ha fizetsz, cserébe nem adok semmit, mert én ilyen barát vagyok.

Holott az igazi barátságokban így működik: fizet mindenki egy ezrest, abból megveszek minden hozzávalót. Ha kevés lenne, a többit kipótolom, ha sok lesz a pénz, a visszajárót elosztjuk.

2012. aug. 27. 16:28
 18/23 valaki a tömegből ***** válasza:
Az én születésnapomon én béreltem a helyet én fiettem a piát én fizettem a kaját, és nem kértem belépőt. És nem vagyok valami gazdag vagy nagymenő vagy ilyesmi. Elég nagy paraszt a haverod.
2012. aug. 28. 21:33
 19/23 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek:

kíváncsi vagyok, ennyi vélemény után, Te mit gondolsz a belépőszedésről?:) Mit döntesz végül?:)

2012. aug. 28. 21:43
 20/23 A kérdező kommentje:
...elmegyek, de már előre érzem, hogy 1-2 óránál nem fogok tovább maradni, mert s_ggfej egy társaság fog összegyűlni. Igyekszem kikerülni közülük, de valami nem hagy... Szeptemberben szívem szerint egyedül ülnék, hátul, nem ezzel a csajjal, és az idióta barátnője mögött, mert szánalom, amit művelnek szeptembertől június közepéig.
2012. aug. 28. 22:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!