Én vagyok túl feszült ilyenkor, vagy tényleg nem kellene csinálni ezt a Barátnőmnek? Tovább
A Barátnőm 41 éves,helyes,kultúrált,két nagyobb lány anyja.Szép lakás,komoly munkahely,jogsi,kocsi és mindenféle ilyen,a normális élethez hozzátartozó dolgok.
Az a gondom,hogy a Barátnőm túlságosan szocializálódik mindenkivel,és úgy veszem észre,mintha feltűnési viszketegsége lenne.Néhányszor előfordult már,hogy buli alkalmával 3-4 sör után feltűnősködik,visítva újong,fütyül,és egyedül táncol,mint a gép,és boldog boldogtalan előtt játsza magát.
Nekem nem a bulival van a bajom,és nem a sörrel,hanem azzal,hogy úgy néz ki szegénykém,mint a környék ringyója,és nem veszi észre magát.
És e mellett ilyenkor mindig ezek a szakadt,piás,ocsmány stílusú emberek a "jó csávók",mert Ők olyan lazaarcok.
Egyébként én is szeretem a bulit,én is megiszom 1-2 sört,meg táncolok,stb.,csak viselkedéskultúra is van a világon.
Szóval erről szeretnék véleményt,és még egyről:
A Barátnőm még a diszkó felé is hajlik néha...A fent leírt 41 éves nő mit keresne a 18-20 évesek közt?El tudom képzelni,ahogy ott rázza magát félrészegen.
Mondtam neki,hogy én biztos nem megyek diszkóba,és a kapcsolatunk is megkérdőjeleződik,ha ez neki igénye,és elmegy ilyen helyre.(?)
Ezt komolyan kérdezed?
Na mindegy,leírom:
Én 43 vagyok.Gyerekkorunkban jártunk.25 év után kb 1 éve együtt élünk öten,előző házasságból neki két lány (14/17),nekem egy fiú(19).Tök jól megvagyunk,életre szóló kapcsolatot szeretnénk,de a fenti kommentben leírt dolog nem kellene az életünkbe.
Lehetett következtetni, hogy férfi vagy:) Vagy egy leszbi nő:D
Figyelj, szerintem ő, mivel viszonylag fiatalon szült (saját magához képest, még korai lehetett), most hogy már nagyobbak a gyerekei, de még nem olyan öreg, próbálja bepótolni a fiatal húszas éveit. Szerintem kissé szánalmas viselkedés ez. Mondtad már neki finoman, hogy ilyenkor nevetségessé teszi magát? Egyébként szerintem ha egy évben egyszer elmegy diszkóba az megengedett. Akkor csak egyszer fognak rajta jól szórakozni a fiatalok. Ki tudja, lehet hogy elég is lenne neki ha saját maga megtapasztalná, hogy ő ott csak egy vicc lenne. Nem tudom, hogy van-e elég önbizalma a barátnődnek. Furcsa hogy másoktól vár visszacsatolást hogy ő még jó nő. Valami nincs rendjén a fejében. Próbálj beszélni vele erről.
Sajnos az a baj,hogy van kb.10% a fejében,ami egyszerűen nem működik.Ez pedig a tapintatlanság(felém),és a párkapcsolati etika és intelligencia kifinomultságának hiánya.
Mikor beszélek vele,azt mondja,hogy azért rossz ez nekem,mert nem tudom elviselni,ha más jól érzi magát.
Szóval 3 sör után bicskával eszi a vattacukrot,de azt nem veszi észre,hogy csak a proliknak tetszik ez.
Te jó ég, miért kell leprolizni ezt a csodás, életvidám 41-es nőt, aki tényleg 24 évesen már szült és most élvezi az életet?
Én elvinném táncolni, na nem tini-discóba, hanem inkább 35-45 évesek közé, igazi zenére (salsa, stb), jó társaságba! Elvinném tánctanfolyamra, és így szórakozhat is, meg a mozgáskultúrája is szépen fejlődhet:)
és a kapcsolatotokban is összehangolódtok amíg táncolni tanultok, Te kicsit felszabadulsz - ő meg kicsit lecsendesedik:)
T.utolsó!Nem kell senkit elvinni sehova.Jók ezek a bulik,és is ittam 3 sört,táncoltunk,és tetszett.(ez ilyen megszervezett,önkormányzati nyárbúcsuztató volt)
De mégsem álltam neki visítani,meg ugrálni körbe körbe,fütyülni,meg már rég mondták a záróbeszédet,még egyedül vissza-visszázni.
na mindegy,beszéltem vele,remélem hatozz reá.XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!