Miért a zsidók ellen van az embereken nagyobb gyülőlet, amikor azok nem állnak eléd egy késsel az utcán?
Figyelt kérdés
Engem meg egy zsidó vallású ember se próbált kirabolni, megverni, meglopni, lehúzni egy szál cigivel. De ez a cigány szárm. emberekekröl nem tudom sajna elmondani..
Mégis mindenki a zsidókat szídja...
Pedig ök nem vernek agyon a keleti alúljárójában egy mp3lejátszóért...
2012. aug. 19. 15:08
11/14 anonim válasza:
Azt hiszik a kis hülyék, hogy a zsidók mind gazdag bankárok vagy üzletemberek. Holott ezek már nem hisznek semmiben, még a zsidók istenében sem.
Az etnikailag zsidók között is vannak szegények.
12/14 mustafa33 válasza:
Nálunk a gazdasági problémák ugyan azok mint nálatok. A szlovákok azelőtt a cseheket, most a magyarokat okolják mindenért. De akkor én kit szidjak, nálunk nincsenek zsidók?
13/14 anonim válasza:
Emberi tudatlanság valamint szimpla gyűlölködés. Rengeteg olyan ember él a világban aki úgy alkot véleményt, hogy közben a tényeket nem ismeri. Természetesen őt ez egyáltalán nem zavarja. Pedig kéne...
14/14 anonim válasza:
-en pontoztam le a probanacikat!!nem tetszik??ez van!!
egy zsido!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!