Prich89 kérdése:
Madárpókokat tartok és régóta küzdök kisebb nagyobb sikerrel a penész ellen. Létezik olyan szer ami megöli a penészt de az állatra nem ártalmas?
Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 18:27
1/5 anonim válasza:
Nem penészölőszer kell hanem normálisan szellőző terrárium..
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor meg a páratartalom nem lesz megfelelő...
2012. febr. 26. 07:47
3/5 anonim válasza:
Nekem jó szokott lenni az, hogy kitámasztom az ajtót egy kicsit. Szellőzik is és a pára is megvan. Mi penészedik pontosan? Milyen talajt használsz? Milyen dekorációt? Kaja maradékot mindig kiszeded?
4/5 A kérdező kommentje:
Kókuszrost és tőzeg keveréket használok.A talaj penészesedik.A kajamaradékot mindig kiszedem,azzal nincs baj.Kéreg hátteret raktam be élő mohával,de a háttér nem penészes.Lehet hogy a spórák a talajra kerültek?
2012. febr. 27. 12:36
5/5 anonim válasza:
Hát lehet hogy a talajra kerültek de nem hiszem hogy az penészedik. A háttérre nem tudok mit mondani mert én mindent lelakkozva teszek be. Próbáld meg kicserélni a talajt és csak sima kókuszrostot tegyél be nekem eddig ez vált be a legjobban. Ha ez nem válik be én kivenném a mohát a hátteret pedig lelakkoznám (tudom hogy nem túl természetes de az üvegfalak sem azok és van matt lakk is ami szinte nem is látszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!