Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Egy fiatal suttyó mikor...

Egy fiatal suttyó mikor beszélget a kiszemelt csajjal, úgy durrogtatja a rágóját, hogy 30m-ről behallatszik a lakásomba. Ezt nyomja nappal, este. Mit csinálnátok vele?

Figyelt kérdés
Vagy ez jön be a csajnak,vagy mi van?
2012. aug. 10. 15:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet, de én csak röhögni szoktam, a kis látens homokosokon.

Éjjel nagy buli volt előttünk a téren, hasonló suttyó korosztályosok.

Reggel legnagyobb meglepetésemre a köztéri pingpong-asztalra erősítettek egy WC-csészét. (Y)

Legalább már tudom, mit röhögtek annyira.

2012. aug. 11. 12:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki tuskó, még nem jelenti azt, hogy bunkó is. Esetleg, ha megkérnéd szépen, hogy hagyja már abba mert baromira idegesít a hangja, és egyáltalán szerinted egy nőhöz nem méltó így beszélni, akkor lehet, hogy elszégyelli magát, és a csaj is másképp áll hozzá.
2012. aug. 22. 20:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Jegyezd meg neki, hogy a neten azt olvastad, hogy ez egy b.zis szokás, és erről ismerik fel egymást a melegek. Lehetőleg olyankor mondd meg neki, amikor a csaj is hallja. Tutira leszokik róla.
2012. aug. 24. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!