A munkahelyemen a szolgálati helyiséget gyakran meg kell osztanom félig idegen kollegákkal, akik teljesen felborítják a megszokott napi rutint. Az agyamra mennek a zsizsegésükkel, mit lehet tenni?
Ha hallgatok az is a baj.Témáik fárasztanak és érdektelenek számomra,közös ismerőseiket én nem ismerem.Állandóan figyelik is az embert a szemük sarkából hogy mit csinál,mit eszik,hova megy,milyen dezodort használ stb,stb.
Hogy lehet megoldani hogy ne legyen feltűnő a hallgatásom,ne tűnjek sértően érdektelennek,ugyanakkor ne kelljen részt vennem a "kis játékaikban " sem.(ezalatt az ugratásokat meg az állandó poénkodásokat értem.)
Újságolvasással szoktam elterelni a figyelmemet de azt hamar kiolvasom és utána megint csak a kínos mozdulatlanság következik.
Ez jó ötlet,fogok is venni mp3 lejátszót,csak annyi a baj ezzel hogy a szolgálati telefonra is figyelni kell és úgy nem hallom meg.
Ja és azt hiszem a hátam mögött ki is beszélnek,mert előttem is ki szoktak másokat-miért én lennék kivétel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!