Megérné megbosszulni?

Figyelt kérdés
Tegnap megyek az út szélén, és akkor egy kék suzuki megáll mellettem, és kiszól egy napbarnította úriember. Nem tudom mit mondott, de a hangsúlyából és a rohadt g*ciből a végén nem éppen dicsérhette a frizurám. Majd felhúzta az ablakot, és visszatolatott, hogy nagyobb sebességgel mehessen el mellettem, és ahogy elment mellettem jól lefröcskölt ( földút volt tele pocsolyával) ez alapból nem tetszene, de ráadásul vendégségbe mentem(ahonnan már amúgy is késtem 2-3 percet, de mehettem haza átöltözni), egy nem olcsó ruhában, amiből azóta nem jött ki a sár. Még sosem láttam ezt a s*ggfejt, de ma hazafele jövet láttam az autóját parkolni pár utcával arrébb. Arra gondoltam, hogy egy ilyen s*ggfejnek jobban állna a lyukas gumi és a betört szélvédő, de ez rongálás, ami miatt fel is jelenthet. Szerintetek megbosszuljam? Ha igen, hogy?
2012. júl. 31. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes, mert ezek a véglények ha beindulnak akkor nem gondolkoznak a következményeken, hadd ne ecseteljem. Tele van velük a Kékfény.
2012. júl. 31. 17:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen csak rárajzolnék egy nagy f*szt. Ha poros az autó, úgy még jobb, mert csak a porba rajzolsz. Meg esetleg egy finom köpet? Nem kell brutálisnak lenni ahhoz, hogy bosszúságot okozz, elég, ha csak idegesítő vagy. :D De várj vele pár napot (hetet), hadd felejtsen.
2012. júl. 31. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze, töltsd tele az ablaktörlő alatt a szellőzőt romlott tejjel.
2012. júl. 31. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos az ő autója?
2012. júl. 31. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:
2012. júl. 31. 18:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, átgondolom. Az autó biztos az övé, mert mikor lefröcskölt, megnéztem a rendszámát, és mikor ma megláttam (ugyanolyan autó ugyanolyan matricával az oldalán pont ugyanott) és ugyanaz a rendszám is szerepelt rajta mint ami a telefonomba volt feljegyezve. A válaszokat köszönöm, azt hiszem megbosszulom, de nem rongálva, hanem így piszkálódva mint írtátok.
2012. júl. 31. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel rendszámostul, meg fogják büntetni!
2012. aug. 5. 12:50
 8/8 anonim ***** válasza:
kend be szarral a kilincset
2012. aug. 15. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!