Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek van értelme...

Szerintetek van értelme digitális gyertyát gyújtani egy szerettedért?

Figyelt kérdés

Ez (ha én hiszek benne) ki tudja fejezni az érzéseim?

Pl.: www.gyertyagyujtas.hu

2012. júl. 19. 23:44
1 2
 11/11 Televitch Árpád válasza:
47%

Hát, olvasgattam itt a válaszokat, de mintha nem is fiatalok írták volna azokat. Hol az a nagy nyitottság, és az internet új világának befogadása?

Azt még megértem, ha valaki otthon szívesebben gyújt meg egy gyertyát a valóságban mint virtuálisan. De mi van, ha ezzel nem magának, hanem másnak akar kifejezni valamit? Azt hagyományos gyertyával hogyan teszi? Felhívja utána az illetőt, hogy gyújtott egy gyertyát a nappaliban? ...

Ha itt meggyújt egy gyertyát, messze is látni fogja, akinek számít ... Lehet, sokkal többet tud így kifejezni, mint hagyományosan!

És mi van az ismeretlenekkel? Az internet a kapcsolatteremtés világa is. Hagyományosan égő gyertyáknál hogyan osztható meg az érzés? Pedig megosztani örömet vagy fájdalmat, az egyik legalapvetőbb ösztönünk...

Szerintem ez is csak egy új lehetőség, ami a szememben a hagyományos gyertyagyújtás kiterjesztése. (Mint az e-mail a fizikai levélé.) Bizonyára van, aki ragaszkodik a régihez, vannak esetek, amikor az a jobb, de úgy tűnik, vannak, akik ezzel fejezik ki az érzéseiket, sokszor olyan helyzetekben is, amikben eddig lehetőségük sem volt részt venni. Az érzés a lényeg! A net csak a tér ...

2013. ápr. 7. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!