Tanácstalan vagyok a szomszédomat illetően. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A szembe szomszédom erkélyének korlátja üvegből van és teljesen átlátszik. Valószínűleg ő ezt nem tudja :) és nyáron mindig teljesen pucéran jön ki dohányozni. Néha leguggol, mintha úgy láthatatlan lenne. A férjemmel már kezdjük megszokni, de nagyon kellemetlen, amikor rokongyerekek vannak nálunk. Szerintetek szóljunk neki, vagy tegyünk valami célzást? Ötletek?2012. júl. 17. 20:10
2/8 anonim válasza:
A jóbarátokat nézesd meg vele a pucér szomszédról.
3/8 anonim válasza:
Ha más nem, dobj egy névtelen levelet a postaládájába, még úgy a legkevésbé ciki.
4/8 anonim válasza:
Fotózd le, nyomtasd ki és dobd be a postaládájába.
5/8 anonim válasza:
Kiabálj át neki kedvesen: "Szia szomszéd! Szép napunk van, és jó az aaaa..ja nincs is alsógatyád.."
6/8 anonim válasza:
Névtelen cetlit bedobhatsz a ládájába, amiben leírod a problémát...
7/8 mustafa33 válasza:
Azért ha engem egy bármilyen látvány zavar, nem szoktam odanézni. Az, hogy "kezditek megszokni", azt jelenti folyton odanéztek. Nem? (én például nem nagyon nézek az anyósomra, csak ha nagyon muszáj)
8/8 anonim válasza:
Hát ha nagyon cikinek érzed a szemébe mondani akkor ne is mondd mert akkor csak zavarba jönnél közben és egy elég hülye beszélgetés lenne a vége. :D De én egyébként átmennék és a lehető legtermészetesebb módon megkérném, hogy legyen már szíves legalább egy alsógatyát felvenni ha kimegy az erkélyre. Ha nem szemrehányásként mondod neki, hanem kérésként akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!