Az Egyesült Államokban miért erőltetik a papírból készült, barna, fül nélküli bevásárlózacskókat?
Figyelt kérdés
Még nem jártam ott, de szinte mindig ezt látom a képeken, filmeken. Nincs rajta fogás, és könnyen ki is borulhat. Miért nem használnak füllel ellátott szatyrokat?2012. júl. 12. 16:13
1/9 anonim válasza:
Én sem értem, de ez a szokás. Régről jött biztos.
Kíváncsi lennék, éves fogyasztásban mekkora erdő pusztul el csak emiatt, mikor egyes államuk akkora mint a mi országunk.
2/9 anonim válasza:
Mert konzervatívak kissé.Amit megszoktak annak úgy kell lennie , lényegtelen hogy van-e már jobb megoldás.
3/9 anonim válasza:
Mert a papírból készült zacskó újrahasznosítható, könnyen lebomlik, sőt, sokszor már eleve újrahasznosított papírból készül.
4/9 anonim válasza:
Nem erőltetik. Vannak szatyrok is, de semmi nem kötelező, abba pakolsz, amibe akarsz. Az, hogy mit látsz a filmeken az egy dolog.
5/9 anonim válasza:
szerintem, van annak füle belülre hajtva, csak nem használják, mert ugye minek - bevásárlókocsiból ki a csomagtartóba,, onnan meg kipakolnak a garázsba
nem mellesleg van nekik lebomló nejlon is
6/9 anonim válasza:
Szerintem is van nekik más szatyruk is. Ahol a filmekben olyat használnak, ott gyakran külön szerepe van. Pl. ha szétborul, akkor az a történet miatt borul szét, és azt nem olyan látványos egy füles nylonszatyival megcsinálni. Vagy ha valaki magához öleli, úgy viszi ki a parkolóba, ott is szerepe van, kiszolgáltatottabbnak tűnik, sokkal inkább dolgos amerikai nőnek látszik, mintha kisétálna egy ugyanakkora fülessel. Szóval a filmekben szerintem gyakoribb, mint az életben. :)
7/9 anonim válasza:
Ezt a kérdést már én is feltettem magamnak, olyan logikátlannak és kényelmetlennek tűnik.
8/9 anonim válasza:
Van egy olyan gyanúm, hogy az van ingyen a bevásárlóközpontokban, és talán füle is van, csak abban nem bízik senki. Szerintem csak az választja, aki épp nem vitt szatyrot, és csak a kocsiig megy.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!