Miért járnak némelyek félmeztelenül a városban, boltban?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 12:11
11/17 A kérdező kommentje:
Persze, itthon én is fürdőruhában vagyok, de benn a városban? Könyörgöm! Félmeztelenül bankba menni? Van olyan buszsofőr, aki fel sem engedi a járműre a félmeztelen embereket, és jogosan. Oké, meleg van, de az öltözetünkkel azért egyfajta tiszteletet adunk a másik iránt. Szerintem.
2012. júl. 7. 19:03
12/17 anonim válasza:
Az ember végzete az intolerancia. Ebbe fogunk beledögleni kollektíve.
13/17 A kérdező kommentje:
Az miért intolerancia, ha elvárjuk embertársainktól, hogy ne félmeztelenül járkáljanak a boltban?
2012. júl. 7. 22:01
14/17 anonim válasza:
Az utcára az EMBER normálisan felöltözik. Nem kell úgy csinálni, mintha nem volnának pamut ingek és pólók, amelyek vékonyak, tehát még szellőznek is.
17/17 anonim válasza:
Na menjetek am a... Kanari szigetekre! :DDD
Ott ugyanis az ettermekbe a fefriak csak hosszu nadragba mehetnek, a szalloda ettermeiben is elöiras.
3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!