Miért zavarja a szüleimet, ha itthon félmeztelenül vagyok?
Szeretek félmeztelenül lenni itthon, elég jól fűtött lakásban lakunk. A szüleim viszont amikor meglátnak, azonnal rámszólnak, hogy öltözzek már fel, mert nem illik így lenni. 17 éves fiú vagyok, rendszeresen járok sportolni, így még az sem, hogy esetleg visszataszító lenne a látvány. :D
Nem értem.
Tartsd tiszteletben a kérésüket, amíg velük élsz! :D
29/F
Mert ahelyett, hogy valami értelmessel töltenéd az idődet az izmaiddal vagy elfoglalva. Vegyél fel egy pólót és kész..
(a jobbik esetet feltételeztem, de ha a másik, Donald kacsa-szerű módon van rajtad ruha, akkor nem is kérdés miért mondják..)
Szerintem ez még úgy beleférhet. Bár megértem szüleid álláspontját is, mivel drága jó édesanyám nyáron szintén félmeztelenül flangál. Hangsúlyozom, hogy nem bikiniben, max egy alsó van rajta. Elég kellemetlenül érint, hogy leülünk ebédelni ő meg ott...hát értitek. Amikor szólok neki, hogy legalább ebéd közben legyen szíves felöltözni mindig megsértődik.
Bár én úgy gondolom, hogy egy fiúnál belefér, ha nem ebéd közben van úgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!