Szerintetek normális a főnököm? Mit tegyek, hogy változzon a helyzet?
5 éve dolgozunk együtt, elég közvetlen a viszonyunk, ő 54 éves férfi, én 26 éves nő vagyok.
Szerintem túl sok mindent enged meg magának... Az még csak hagyján, hogy üvöltözik és káromkodik rendszeresen (nem velem van baja, csak ilyen a természete), a fülembe böfög evés után és felrakja a lábát az asztalomra, előttem vakargatja magát "ott", de ma pl. meg akartam védeni az egyik ügyfelünket, hárman álltunk az irodájában, és azt mondta nekem, hogy "b@szd meg!"... Ilyet eddig nem mondott, de úgy érzem most telt be a pohár.
Kb. két éve folyamatosan próbálok másik állást találni, de egyszerűen nem vesznek fel sehova, pedig (több) felsőfokú végzettségem is van, de angolul éppenséggel nem beszélek, "csak" németül középfokon... Szülő-korba értem, érzem, szerintem ez állhat amögött, hogy nem vesznek fel sehova...
Hogy hassak rá, hogy egy kicsit kulturáltabban viselkedjen? Elhiszem, hogy a vezető beosztás sokszor "ezzel" jár, de nem bírom már mellette sokáig...
Hát, köszi.... Végülis megnyugtató, hogy nem csak én vagyok megáldva ilyen "kedves" vezetővel...
Egyszerűen csak bosszant, hogy így viselkedik, és nem tud normálisabb, emberszabásúbb lenni... És mikor hazamegyek, és hangosabban szól a tévé, vagy felemeli a hangját a párom már egyből ugrok, hiszen egész nap ezt kell hallgatnom és eltűrnöm...
Mondd meg neki, hogy ez téged zavar, és így nem tudod normálisan végezni a munkád.
Egyébként, valóban önmagát járatja le, de ez akkor is zavaró, sőt, megalázó.
Ha nem tudsz kiállni magadért, nem biztos, hogy el kell menned máshová, mert lehet, a követlező meg nyúlkálni fog.
Légy határozott.
Rendben, köszi a tanácsokat. Jövő héttől elmegy két hét szabira, talán ha kipiheni magát normálisabb lesz. És lehet, hogy nekem is jót fog tenni, ha nem hallom/látom két teljes hétig. (Én már jobban várom szerintem a szabit, mint ő.) Ha pedig mégsem, akkor tényleg beszélni fogok vele.
A büfögés pedig tényleg zavaró, pláne, ha mondjuk ügyféllel beszélek telefonon, és ő meg mellettem csinálja... Így tényleg nem lehet koncentrálni és normálisan dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!