Szerintetek még most is elnyomják a nőket?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 10:44
11/12 anonim válasza:
Szerintem nem nyomnak el őket és igen manapság már sok jogunk van ,mint eddig.Pl: dolgozhatunk ,karrier,szavazati jog,önállósodás + a régi terhek.Egyébként a mai nők egyáltalán nem azért nem szülnek ,mert nem akarnak csak már nincs rá lehetőségük.Karrier vagy gyerek.Ha nincs karrier nincs pénz akkor meg mire fel.A pasik meg abban változtak addig amíg régen még divat volt család fentarónak lenni ma már nem nagyon ,hisz a nő is keres.Tehát a változáshoz nem alakult még hozzá a társadalom.De én úgy gondolom ,hogy ha majd fogy a nemzet és nincs utánpótlás akkor majd érdek lesz szabályozni és segíteni szegény nem elnyomott nőt!:P
12/12 anonim válasza:
Nem értem a kérdést... Ha valakinek üldözési mániája van, keresse fel orvosát, gyógyszerészét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!