Manapság miért látni olyan sok az utcákat, tereket összevizelő, összehányó fiatalt?
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 14:22
1/14 anonim 

válasza:

Ez nem korfüggő. Ilyenek mindig voltak és lesznek is. Gondolj a régi csövesekre és egyéb kallódó csoportokra.
2/14 anonim 

válasza:

Amikor én voltam tinédzser (vagy 30 éve) akkor is voltak. és azóta is.
3/14 anonim 

válasza:

Sajnos ilyenek mindig voltak.
Csak régebben, ha egy ilyet meglátott a rendőr, akkor lekent a rossz helyen vizelő fiatalnak két maflást, és elzavarta a legközelebbi nyilvános WC-be.
Ma a vizelő fiatal rosszabb esetben leakaszt két maflást a rendőrnek, majd berugdossa a 15 éve bezárt nyilvános WC szétvert maradékába.
4/14 anonim 

válasza:

Az rendben van, hogy régen is volt,de nem ennyi.
6/14 anonim 

válasza:

Egyrészt mert nem kaptak normális nevelést, másrészt pedig azért mert nem gondolkodnak
8/14 anonim 

válasza:

Mert egyre több a neveletlen, modortalan gyökér, aki nemhogy nem szégyelli a nyilvános helyen történő hugyozást, de még jó poénnak(?) tartja. :(
9/14 mustafa33 

válasza:

Két részeg megy az utcán, az egyik elkezd vizelni. Arra megy egy rendőr és rászól: - nem szégyeli magát? azonnal hagyja abba és gombolja be a nadrágját!
A részeg begombolkozik és amikor a rendőr elmegy, elekezd nevetni. -Mit nevetsz? kérdezi a másik. - Ez a hülye rendőr azt hiszi, hogy szótfogadtam. Jól kitoltam vele, begombolkoztam, de nam hagytam abba.
10/14 anonim válasza:
Másrészt meg nincsenek nyilvános WC-k. Bár akkor is tahóság házfalat levizelni, inkább keressen valaki egy fás-bokros területet, ha van rá lehetősége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!