Ha belépünk egy cukrászdába, mi a menetrend?
Most jött el az idő, hogy szeretnék elvinni egy lányt egy elegáns cukrászdába. Mi a menetrend ebben az esetben?
Ha belépünk, a felszolgálók fogadnak minket, ajánlanak asztalt? Vagy ezt nekünk kell magunknak elfoglalni? Cukrászdába felesleges asztalt foglalni, ugye? Mondok konkrét példát: pl. Ruszwurm cukrászda.
Csak leülsz. Nem étterem.
Tegyél egy próbavásárlást előtte! Terepfelmérést, hogy ne legyél majd esetlen!
Te tényleg még csak filmből láttál ilyesmit... Én még nem nagyon voltam olyan helyen, ahol ajánlanak asztalt, max ahol megmondják, h hova NE üljél. :D
Amúgy mi az, h eljött az idő? Az első randin szoktak oda menni. Hány éves vagy?
Egyébként még sose voltál cukrászdában?
Igen, első randi.
Másrészt ezek szerint Te nem jártál még olyan cukrászdában, kávézóban, ahogy asztalajánlás van. Budapesten van ilyen, több is.
Ésszerűség első szabálya: Mindenért fizetni kell, ha ajánlanak asztalt, azért is, még ha magadtól is le tudsz ülni. Ez alatt azt értem, hogy az egy izom drága hely lesz. Pedig szerintem minden normális ember le tud ülni magától is.
Egyébként meg bemész és meglátod mi lesz, nem lehet és nem is szabad mindig mindenre mindig készülni.
Ugyan már!!! Mindenhola pénz beszél!!
Vigyél elég pénzt, és ugráltasd a felszolgálót!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!