Bunkóság ha én fiatal nyujtok kezet az idősebb ffnak?
Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 10:42
1/10 anonim válasza:
Bunkóságnak nem nevezném, de nem illik. A nemtől is függ, hogy ki nyújt kezet kinek előbb.
2/10 anonim válasza:
Férfi vagy nő vagy? Ha nő, akkor egyenesen így helyes, ha férfi, akkor nem illik. Az túlzás, hogy bunkóság, de a férfiak közt az idősebbnek kell felajánlania a kézfogást. Más kérdés, ha az idősebb nincs ezzel tisztában... Ha viszont kollégák, vagy barátok vagytok, ez a szabály általában háttérbe szorul, különösen, ha minden nap köszöntitek egymást.
3/10 anonim válasza:
Nem, sőt kifejezetten udvarias. Ezen sokat veszekedtünk anno etika tanárral, hogy ott nem is a kor volt alényeg, d eén kifejezetten parasztságnak tartom, ha bemegyek egy ismeretlen nőhöz és nem mutatkozom be. N aő ezt meg felháborítónak tartotta, merthog yállítólag csakis a nő kezdeménezheti.
Jó ... kérem szépen, ha van ilyen bunkó nő, rendben van, d eén megmaradok az én elméletemnél és igenis bemutatkozok.
4/10 A kérdező kommentje:
ÉN FF EGY ÚJ AKTUÁLIS FF ORVOSOMNAK
HMM?
2009. júl. 1. 13:51
5/10 A kérdező kommentje:
bocs caps lock
2009. júl. 1. 13:54
6/10 anonim válasza:
Várd meg amíg az orvos nyújt kezet. Nem bunkóság, de mindig az idősebb férfinak kell a fiatalabb férfi felé kezet nyújtani.
7/10 anonim válasza:
A magyar miért ennyire körülményes ? Nyújtja aki akarja elsőként ...
8/10 A kérdező kommentje:
legközelebb nemcsinálok semmit megnézem milesz de sztem nem sok. lehet h azért se mert ezer beteg jön még utánam és mindenki csak a professzort keresi.
2009. júl. 2. 12:29
9/10 anonim válasza:
Csavarjunk rajta egyet! Ha te fiatal férfi vagy és új orvost választasz,először találkozol vele:Bemutatkozni Először Neked kell,hiszen te már valamilyen alapon kiválasztottad,és a névét is tudod Rendelőre ki van írva stb. De hogy bemutatkozás után kezet nyújt-e az már az ő privilégiuma!!Ezzel jelezheti miután elmondtad miért jöttél,hogy elfogad-e?Nemcsak szabad orvos választás van ,hanem szabad beteg választás is az orvos részéről is.Még ha körzet orvosod akkor is visszautasíthatbár ezt kellően meg kell indokolnia.
10/10 anonim válasza:
Igen, szal sztem az az idősebb ffi süllyedjen el szégyenében amiért ekkora paraszt, de te fiatalabbként ettől még mutatkozz csak be neki, nem kell neked is az ő szintjén lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!