Miért adtak a kávé mellé egy kis pohár ásványvizet?
Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 18:50
11/19 anonim válasza:
Már mondták páran, én csak megerősítem: A kávénak dehidratáló hatása van. Ezt sokan nem tudják, de normális helyeken adnak mellé egy pohár vizet. (Csak azért írom, mert ez hülyeség hogy "kiöblítsd a szád" meg "megtisztítsd a fogad".)
12/19 anonim válasza:
és mert, ha a kàvé utàn vizet iszol, a koffein gyorsabban felszìvòdik
13/19 killjaden válasza:
Mint már sokan mondták a kávénak dehidratáló hatása van ami tömören annyit jelent hogy vizet von el a szervezettől...
14/19 anonim válasza:
aki olyan marhaságokat ír, hogy "mert így szokás", meg "mert szar a kávé", meg hogy kiöblíteni a szádat, az tájékozódjon már egy kicsit! dehidratál, azért kell(ene) mellé egy pohár vizet inni. mellesleg, az alkohol is, úgyhogy konyakot ne. vagy ha igen, akkor két pohár vizet melléjük.
15/19 anonim válasza:
Azért mert a kávé vízhajtó hatásu.
16/19 anonim válasza:
A kávénak vízhajtó hatása van és ezzel pótolják
17/19 anonim válasza:
Ne kérdezősködj:D Ingyen van:D Fogadd el:D
18/19 anonim válasza:
A sok marhaságot nem szabad elhinni! A kávé vízhajtó hatású és vízpótlás miatt adják a vizet mellé! De sajnos manapság csak az igényesebb helyeken. Szó nincs arról, hogy öblögetni meg ilyesmi.. :)
19/19 anonim válasza:
Azt elhiszem,hogy kissé vízhajtó.De nem ott azonnal és olyan kis adagban indítja meg. Egyébként is akkor vegye meg a vendég pénzért minek adnák ingyen pláne hogy csak decinyi.Már 100 éve is úgy itták,hogy kiöblítették a csészét utána és azt itták még meg.Ezt hiteles tanútól hallottam, pedig még akkor nemigen tudták a mellék hatását.Tehát csakis az ízhatásfokozása a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!