Titeket nem idegesít, amikor beszélgettek valakivel és az nem veszi le a napszemüvegét? Főleg fiataloknál látom ezt.
Engem marhára idegesít és biztos vagyok benne, hogy a fiatalok is ugyanúgy tudják, hogy ez flegmaság, csak nem érdekli őket. Szerintem nagy bunkóság nem a másik szemébe nézni, hanem álarc mögé bújni, nem egy napszemüveghez akarok beszélni. Nem véletlenül szokta az ember levenni, ha egy magasabb rangúval találkozik, mondjuk egy rendőrrel, közúti ellenőrzésnél, vagy egy tanárral szemben. Utálom ezt a flegmaságot.
A másik, ami idegesít, amikor két ember kezet fog és 1. nem néz az egyik a másik szemébe, 2. egyszerre hadarják el a nevüket, úgyhogy senki nem érti a másikét. Meg kell várni először, míg elmondja a másik.
Ti szoktatok ilyenekre figyelni? A szülők miért nem tanítják meg a gyerekeknek, hogy mi bunkóság és mi nem?
Engem is zavar, és mindig leveszem.
14l
Fuhh ne is mondd...
Anno mikor gimis voltam és mentem hazafelé az egyik lánnyal, neki az volt az első hogy feltegye a napszemüveget. Oké, divatolt, vagy szüksége volt rá, passz. De csomószor volt hogy álltunk a buszmegállóban és akkor is rajta volt mikor felém fordulva beszélt/beszélgettünk. Aztán mikor a buszon álltunk, akkor is rajta volt. Annyira idegesített hogy el sem tudom mondani. Kb alig volt így kedvem beszélgetni vele, nem láttam hogy hova néz, és én sem tudtam vele normálisan beszélgetni, mert mindig a napszemüveget láttam, és benne saját magamat....Én volt hogy szóltam hogy "Bssszus nem látom hogy hova nézel, légyszi vedd már le"
És levette?
Szerintem is bunkóság, ezért amikor a HÉV-re fölszállok, vagy buszra, leveszem, majd újra fölteszem, ha leszállok. Pedig javarészt egyedül utazom.
19/L
Igen levette.
De volt több eset is, ezeket a válaszokat kaptam kb:
- "Jaj bocsi :) " és levette
- "Jó' van már bsszus boccs"
- "Jaj már ez a mániád :@"
De sokszor volt hogy nem szóltam, inkább tűrtem.
Arra még nem gondoltál, hogy többen - részben kényszerből - viselnek napszemüveget, nem pedig 'neveletlenségből vagy bunkóságból'?
Néhány példát fel tudnék sorolni...
A emberek annyira önzőek, hogy csak arra tudnak gondolni, mi idegesíti őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!