Ti hogy reagáltatok volna ebben a helyzetben?
Azért teszem ide, ebbe a kategóriába a kérdésemet, mert nem igazán illik bele egyetlen más kategóriába se.
Ma van ugye Anyák Napja,és én és édesanyám vittünk a nagymamámra(anyukám édesanyjára) virágot.Egy darabig időztünk a sírnál, kitakarítottuk,utána még ott áhitatoztunk(emlékeztünk).
Aztán átmentünk a tőle(nagymamtól nem messze levő) nagynénim sírjához.Oda is vittünk virágot.
Egyszer csak jött egy számomra eddig ismeretlen férfi, aki egy olyan csokrot és koszorút helyezetta sírra,ami egy kisebb vagyonba kerülhetett, az enyémet,amit frissen helyeztem el a síron,egyszer megtörte,majd pedig a kukába dobta.
Én rászóltam,de ő úgy tett, mintha külföldi lenne, és elkezdett valami általam nem ismert nyelven gagyogni(angolul és olaszul beszélek felsőfokon, szóval nem vagyok komplett idióta)
Kihívtátok volna-e a rendőrséget? Csaptatok-e volna ebből egy nagyobb balhét?
Nem tudom, azt hiszem utánavágtam volna a saját koszorúját. Elég különös szituáció, az biztos. A rendőrség ennyiért úgysem jön ki, szóval sokmindent úgysem lehetett volna tenni, de jó lett volna, ha a férfi magyarázatot ad, hogy ezt mégis miért csinálta.
(első válaszoló: ne legyél már ennyire... nincs is rá jó szó, hogy micsoda, ha a férfi csóró, akkor "beteg szegény" de ha gazdag akkor "csak egy bunkó" ne már...)
Nekem az lett volna az első reakcióm, hogy: "Te öcsém most ezt mégis hogy a kénkőfüsttel kavargatott, sertéspotyadékos nyámnyila nyűg rúgta hétszertekert rossznyavalyában képzeled???!!" (mindezt elég erélyes hangon)
Ezt követően hosszas és kimerítő szónoklatba fogtam volna azoknak a burzsoá felmenőinek a nemi szokásait illetően. A viselkedéséről ugyanis lerí, hogy gazdag és ELKÉPESZTŐEN bunkó.
A rendőrség ennyiért úgysem jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!