Érdemes szólni?

Figyelt kérdés

Titeket nem zavar, ha valaki úgy hallgat zenét a járműveken, hogy iszonyat hangosan kihallatszik a fülhallgatójából a zene? Vagy csak énnekem rossz a tűrőképességem, hogy idegesít? Miért kell másra rátukmálni a zenei ízlésünket?

Mindig azon vacillálok, hogy szóljak-e, hogy legyen szíves lejjebb venni, vagy se. Kipróbáltam a sajátomon, hogy mennyire jön ki a hang, de azon a fokozaton már elviselhetetlenül hangos. Ezek a gyerekek süketek????

2012. ápr. 28. 00:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Engem az zavar amikor fülhallgató nélkül hallgatják a zenét.

A cigányoknál szokás ez.

2012. ápr. 28. 21:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Üdv. Én éppen a hangosan zenét hallgató fiatalok egyike vagyok. Én ezt úgy oldom meg, hogy utcán séta közben hangosan, de a buszon a hangerőt lejjebb veszem. Szerintem szólj neki, ha hosszútávon utaztok (több, mint 1 óra) de 10 perc miatt felesleges. Esetleg, ha tudsz állj arrébb.
2012. ápr. 29. 09:19
 13/14 anonim ***** válasza:

5. vagyok, aki azt írta tolerálni kell

Igen, én is csinálom, naponta 2xmásfél órát tömeg közlekedek volánnal majd bkv-val. De nem azzal foglalkozom a buszon meg az utcán, hogy ki mit csinál. Nézelődök,olvasok,végig gondolom a napi teendőimet,és nem a hibát meg a rosszat keresem másokban.

2012. ápr. 30. 11:28
 14/14 anonim válasza:
Én valahogy pont fordítva működöm. Utálom ha kihallatszik ami szól a fülhallgatómban, de olyan jó, hogy múltkor 5 percenként vettem ki a fülemből, mert nem hittem el, hogy odakint néma kuss van, bennt meg tombol a zene. :D
2012. máj. 1. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!