Ki mit olvas, vagy olvasott legutóbb?
A kérdés apropója az, hogy közeleg a szerzői jogok világnapja.Ennek kapcsán írok egy cikket olvasási szokásainkról.
S hogy miért épp ezt a napot választották ki? Íme: 1616-ban ezen a napon halt meg a világirodalom két óriása, Cervantes és Shakespeare.
Böszörményi Gyula könyveit én is szeretem.
A Gergő könyvek a magyar Harry Potter.
/varázslók, sámánok, tündérek, törpék, boszorkányok,/
Én most a Gergő és az álomvámpírokat olvasom.
Anthony Burgess: Gépnarancs (e-book)
Kate Mosse: Labirynth (saját)
Kiss Attila: Medveszív (könyvtári)
26/L
Az emberek nem azért töltik le a könyveket, mert tönkre akarják tenni a kiadókat, hanem, mert a könyvek megfizethetetlenek, és az újabbakat nem minden esetben szerzi be a könyvtár sem.
Ez csak egyéni vélemény és tapasztalat.
George R. R. Martin - Trónok harca
Már másodszor. Megvettem DVD-n, megnéztem, és úgy döntöttem, hogy így pár év után újraolvasom az eddig megjelenteket.
30F
Utóljára a Rómeó és Júliát olvastam de nem rég olvastam Gail Carson Levine: Elátkozott Ella,
Beatrice Bottet: A baglyok titka és Szabó Magda: Abigél. Nemsokára pedig el akarom olvasni Toldi estéjét.
Most olvasom:
Nagyon jó könyv.
Éppen ezen az oldalon volt egy kérdés a német női gyilkosokról, ebben a könyvben részletes leírást találunk Ilse Koch buchenwaldi "orvosnő" tetteiről.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!