Ki mit olvas, vagy olvasott legutóbb?
A kérdés apropója az, hogy közeleg a szerzői jogok világnapja.Ennek kapcsán írok egy cikket olvasási szokásainkról.
S hogy miért épp ezt a napot választották ki? Íme: 1616-ban ezen a napon halt meg a világirodalom két óriása, Cervantes és Shakespeare.
Joachim Bauer - A testünk nem felejt
21/N
Most épp újraolvasom az Alkonyat-sorozatot.
Legutóbb pedig Fonyódi Tibortól olvastam a Naptól vagyok, Holdtól vagyok című művet.
Én pedig örömmel olvasom, hogy mennyi fiatal olvas könyveket.
Én most nem könyvet olvasok, hanem Arany János Toldijának első részét.
52/N
24-es vagyok.
Tegnap lemaradt már úgy este: 30F
Bocs.
M. C. Beaton - Agatha Raisin sorozat harmadik könyvét, az elültetett kertészt, olvasom. Könyv mániás vagyok én is. :)
22/L
Az Alkonyatot én is elolvasnám,csak mivel egyelőre divatos, és trendi - és még gondolom jópár évig az lesz,gondoljunk csak a Harry Potter-lázra - veszettül magas áron adják, én pedig csóró vagyok, szegény,mint a templom egere, és nem telik emilyen kulturális hívságokra.
Majd talán tíz év múlva, ha majd 500,- forintért utánahajítják az embernek,akkor megveszem.Kb. ennyit(vagyis egy nagyon max. 800,-) tudnék 1 könyvért fizetni.Ja és az se érdekel, ha sérült, nincs meg az fedlapja, vagy ilyesmi.De sehol se találok. Az új árát meg nem érem fel.:(
Nem reklámnak szánom, de itt van egy link:
Itt nagyon jól rá lehet keresni új és használt könyvekre, megtalálod a legolcsóbb forrásokat. Sok helyen személyesen is át lehet venni a rendelést, így szállítási költséget sem kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!