Az mennyire "elegáns" ha én keresem fel őket?
Figyelt kérdés
Diákként munkát vállalnék.Szokás munkát keresni úgy, hogy nem diákszövetkezetben érdeklődöm, hanem felkeresek néhány céget telefonon vagy emailben?2012. ápr. 17. 15:42
1/3 anonim válasza:
Illemtanilag semmi gond nincs vele, és elegáns is lehet, ha elegánsan csinálod. Az email ilyen szempontból jobb, mert diszkrétebb, kevésbé zavaró, nem igényel azonnali reagálást. Csak az a baj, hogy a tapasztalataim szerint nem túl hatékony. Olyan, mintha tűt keresnél egy szénakazalban. Bár én már régen kerestem munkát...
2/3 anonim válasza:
Működhet, én e-mail írnék, viszont arra számíts, hogy nem elég 10-20 helyre elküldened a jelentkezésed, hanem legalább 100-150 avgy akár 200 helyre is simán írhatsz. Jó eredmény, ha az 5-10 %-a visszaír. Én csatolnék egy fényképes CV-t a levélhez.
3/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy diákokat csak valamilyen diákszövetkezeten keresztül foglalkoztatnak.
Vagy rosszul tudom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!