Voltam ma szoliban. Várni kellett a gépre, leültem a fotelban. Egy cicababa kijött, és a barátnője utána ment, és mondta, hogy megvárja. Láttam, hogy forgatja a szemét az első cicababa a másiknak. A másik kérdezi, hogy mi a baj, és a szemével rám mutatott.
Rólad beszéltek, ez nem azt jelenti, hogy kinéztek, csak valamit megdumáltak. Lehet, hogy ők is olyan rucit akarnak venni, ami rajtad volt, vagy hasonlítasz egy ismerősükre. Ne légy paranoiás. :))
2012. ápr. 6. 18:52
2/7 anonim válasza:
Nem néztek ki,szerintem örültek,hogy van valami új téma:ruhád,sminked,hajad stb.Ilyen helyeken általában nem túl sok téma marad délutánra csak a vendégek.
2012. ápr. 6. 18:59
3/7 anonim válasza:
ne legyetek naivak,szerintem valami bajuk volt veled.Milyen stílusú,kaliberű ember vagy?Tudod,milyenek a cicababák...h.lyék!Én is járok szoliba , pedig a goth stílust képviselem,de attól még járok s én is mindig szembe találkozok egy plázacicuval,na és?ne foglalkozz vele!
2012. ápr. 7. 11:14
4/7 anonim válasza:
"ne legyetek naivak,szerintem valami bajuk volt veled."
Nem az a lényeg, mi bajuk volt, hanem hogy ne ezen rágódjon napokig! Vagy neked abból áll az életed, hogy azon filózol, ki mit gondol rólad?
2012. ápr. 7. 11:50
5/7 anonim válasza:
na és?ne foglalkozz vele!->a saját hozzászólásomból idézetem,szóval inkább maradj csendben!
2012. ápr. 7. 13:55
6/7 anonim válasza:
"a saját hozzászólásomból idézetem"
???
Tudod, jó lenne, ha nem paráztatnád a kérdezőt tök feleslegesen, csak mert te folyamatos frusztrációban éled le az egész életed. Az, hogy nincs saját stílusod, csak felvettél egy sablont, a te dolgod. Te legalább tudod, miért súgnak össze a hátad mögött. A véleményed is egy dolog, csak ha magadból indulsz ki, akkor nem lesz különösebben hasznos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!