Megbántó lenne a modorom?
Ismerősöm (hölgy) válni készül, és elhagyni Magyarországot. Csakhogy az indulásig 1 hónap van hátra, és a párom úgy döntött, hogy addig lakhatna nálunk. DE! Tudni kell rólam, hogy mindenkihez barátságos vagyok és az ismerősömet is szeretem, viszont nem szeretném, ha a lakásból átjáróház lenne. Pár héttel ezelőtt nálam vendégeskedett 1 hétig, nos az a hét részemre a pokol volt. Nem az ismerősömmel volt a gond, hanem a családjával és házam átjáróház lett rövid időre. A férj rendszeresen látogatta, és időközben az unokák is vándorogtak, és fújták a cigi füstöt a lakásban. Volt olyan, hogy a mobiltelefon egyszerre csengett a kaputelefonnal, miközben a két unoka váltotta egymást az ajtón, sokszor este 9-kor. Mobiltelefonra ébredtem reggel 6kor. A leírtak alapján, nem szeretném mindezt átélni, napi 10-12 óra munkavégzés után.......és eleve tudom, hogy a férje is megtudná, hogy nálam lakik 1 hónapra, és tuti járkálna, ami engem zavarna, és nem lenne jó a balhéra a lakóházban.
Szerintetek korrekt lépés részemről, ha megmondom, hogy ha jön csak és kizárólag Ő, és a családjával ne a lakásban találkozzon???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!