Szóltak már le étkezési szokásaid, ízlésed miatt?
Én nem tartom szép dolognak, ha valakit kritizálnak azért, amit szeret enni.
Két hét alatt nekem kétszer is beszóltak, egyik egy barátnőm lakótársa volt, rokonoktól kaptam házi disznósajtot, és megkínáltam őket is. A lány röhögve csak anynit mondott "Úristen még soha nem láttam nőt, aki ilyet evett volna".
A másik meg társaságon belül egy lány, csirkecombról beszéltünk, és amikor mondtam, hogy én megeszem a porcogót és a bőrt is, hangosan fujjogni kezdett és nézett a fiúkra kérdően...Szerintem ez gusztustalan viselkedés.
Titeket szóltak már meg ilyenekért?
Köszi a válaszokat!
18/L
Nem tudom, ide tatozik-e, de én már figyelmeztettem az egyik ismerősömet, hogy ne egye mindig mosatlanul a gyümölcsöt. De ez nem beszólás volt, csak jó szándékú figyelmeztetés. Bolti gyümölcs , lehet rajta permet vagy egyéb vegyszer is.
Azt, hogy egyébként ki milyen fajta kaját eszik, magánügynek tartom, egye, ami jólesik.
Gyerekkoromban sokat csipkelődtek velem, amiért nem szeretem a mazsolát. "Szereted a szőlőt? Akkor a mazsolát is" - volt a szlogen. Később rájöttem, hogy ami hátul kimegy, elől be kell, hogy menjen, tehát ilyen hasonlattal aki szeret bármilyen ételt, az a sz@rt is szereti.
Szeretem a gyümölcsöket, de az aszalt gyümölcsöt (legyen bármi) fizikailag képtelen vagyok lenyelni, öklendezem tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!