Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit vegyek egy barátom testvér...

Mit vegyek egy barátom testvérének a haverjának, aki megírt nekem egy cd-t?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy valami apróságot kellene neki vennem. Ha lány lenne elintézném egy tábla csokival, de fiúnak lehet azt venni? Csak azért gondoltam, hogy valamit illene adnom a szívességért cserébe, mert fogalma sincs, hogy ki vagyok, mégis megírta a cd-t, és nagyon hálás vagyok érte. És a tesónak vegyek valamit, mert ő meg vitte a cd-t, meg hozta a havertól? Vagy ez már túlzás lenne? Barátaimnak persze nem szoktam venni semmit, ha megtesznek egy szívességet, de őket nem is ismerem, mégis áldoztak rám az idejükből.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. jún. 13. 12:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csokit adnék. Annak mindenki örül :))
2009. jún. 13. 13:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is csokit:)
2009. jún. 13. 15:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Csoki!
2009. jún. 13. 16:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Milka
2009. jún. 13. 17:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is mindig csokit adok. Ha kisebb szívesség, akkor 100 grammos Milka, ha nagyobb szívesség, akkor 300 grammos Milka. :)
2009. jún. 13. 17:40
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Akkor csoki lesz, meggyőztetek. Köszi!

2009. jún. 13. 17:50
 7/10 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nekem is küldheted a csokit :P:D
2009. jún. 13. 18:50
 8/10 anonim ***** válasza:

De azért én még egy jó minőségű cd-vel is megfejelném, mert azt senkitől sem fogadom el, hogy önköltségen vállalja a cd megírását, ha nekem kell valami. Pláne, ha olyan zenéről/filmről/játékról, akármiről van szó, ami nekem KELL. :)

Ha már eleve letudtad ezt, mert te adtad a cd-t (ja igen, látom, tesód vitte), akkor tárgytalan, de még akár akkor is adhatsz cserébe egy minőségi CD-t. :) Üreset. :)

2009. jún. 13. 18:51
 9/10 A kérdező kommentje:

Mivel nem tudom, hogy milyen csokit szeretsz, itt tudsz választani:)

[link]

Üres cd-t természetesen jutattam el a sráchoz, aki megírta nekem.

2009. jún. 13. 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Megint 1. vagyok. Valami dobozszerű egy papírra rátette a csokikat, de igen vékonyak lettek... Nem baj, azért finom volt :) :D
2009. jún. 14. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!