Mit vegyek egy barátom testvérének a haverjának, aki megírt nekem egy cd-t?
Arra gondoltam, hogy valami apróságot kellene neki vennem. Ha lány lenne elintézném egy tábla csokival, de fiúnak lehet azt venni? Csak azért gondoltam, hogy valamit illene adnom a szívességért cserébe, mert fogalma sincs, hogy ki vagyok, mégis megírta a cd-t, és nagyon hálás vagyok érte. És a tesónak vegyek valamit, mert ő meg vitte a cd-t, meg hozta a havertól? Vagy ez már túlzás lenne? Barátaimnak persze nem szoktam venni semmit, ha megtesznek egy szívességet, de őket nem is ismerem, mégis áldoztak rám az idejükből.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor csoki lesz, meggyőztetek. Köszi!
De azért én még egy jó minőségű cd-vel is megfejelném, mert azt senkitől sem fogadom el, hogy önköltségen vállalja a cd megírását, ha nekem kell valami. Pláne, ha olyan zenéről/filmről/játékról, akármiről van szó, ami nekem KELL. :)
Ha már eleve letudtad ezt, mert te adtad a cd-t (ja igen, látom, tesód vitte), akkor tárgytalan, de még akár akkor is adhatsz cserébe egy minőségi CD-t. :) Üreset. :)
Mivel nem tudom, hogy milyen csokit szeretsz, itt tudsz választani:)
Üres cd-t természetesen jutattam el a sráchoz, aki megírta nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!