Veszel valamilyen ajándékot a tanárodnak/tanáraidnak?
Ha igen, akkor melyik tanárnak?
Én az angol és a matek tanárnak veszek, és talán az ofőnek (ő a töri tanárom is).
Én nem veszek.
Nem is érdemlik meg főleg a magyar tanár nem.
Amúgy a másik, hogy ezt a hivatást választották. Rendbe van, hogy sok időt fektetnek bele, de ezt választották. Vehetnék a bolti eladónak is ajándékot amiért kiszolgált
Én veszek 3 tanáromnak ajándékot,mert megérdemlik:)
magyar,földrajz,ofő(matek) tanárom lepem meg..
22:11
Nem kérte senki, hogy azzal törődjön miért nem teljesítek maximumot.
Ő választotta ezt a küldetést
"Vagy töri azon a fejét otthon, miért volt ma olyan rossz kedved?"- egyiken se láttam, hogy foglalkozna azzal miért vagyok rosszkedvű
Ak
Régen nálunk ( és ma pl.Németországban,Ausztriában sem )adnak semmit a tanároknak,és főleg nem a diákok.Csak nálunk megy a rongyrázás.Ajándék pedagógus napon,évvégén,általában az osztály közösen,ballagáskor pedig egy kis vagyont fizetnek a szülök.( akinek kevés a jövedelme,az bizony megérzi a kiadást )
Elég lenne megköszönni a fáradozását,ahogy régen tették.Pedig akkor a tanárok nem csak tanítottak,hanem nevelték is a gyerekeket.Ma igen kevés tanárról mondható ez el.De azt már végképp nem értem,hogy a jövedelem nélküli diák miből venne ajándékot a tanárának ?
Nincsenek már iskolás gyerekeim,de sok pedagógust ismerek,sőt a családban is van,és tapasztalatból beszélek.Igaza van annak,aki azt mondja,hogy ezt a hivatást választotta,kötelessége a tanítás,nevelés.
Ha csak pénzért meg háláért teszi,akkor ne maradjon pedagógus.
Nálunk (egyházi iskola és gimnázium) tilos a tanároknak ajándékot venni. Kapnak évvégén egy szép csokrot, de se egyenként, se az osztálytól nem kaphatnak ajándékot. Volt ako megpróbálta, a tanárok vissza is adták.
Akik végeznek, azok vesznek egy szép könyvet, amit mind aláírnak. Ennyi az ajándék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!