Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A lányok ugyanolyan gyakran...

A lányok ugyanolyan gyakran és ugyanolyan büdöset szellentenek mint a pasik. Akkor miért tikolják?

Figyelt kérdés
Ezt most hallottam egy szakorvos professzortól. Csak a lányok olyankor mindig elvonulnak. Nem büszkék erre? Mert én pasi vagyok és ha felhozok egy csajt akkor már első nap szellentek is, kicsit zavarja de elnézi nekem. Akkor ti csajok miért tartjátok ezt megalázónak? Hiszen ez természetes.
2012. márc. 11. 22:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mi nem tetszik utolsó? Hiszen ez természetes.
2012. márc. 12. 00:08
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Kellene egy külön szarosfingos kategória, nem tudom miért kell ilyen hülyeségeket írogatni a KULTÚRA kategóriába, ez inkább Cooltúra......:)
2012. márc. 12. 11:56
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Neked az természetes, ha a barátnőd orra alá fingasz? Gratulálok! Nem tartjuk megalázónak, csak simán megtiszteljük a másikat azzal, hogy nem a jelenlétében tesszük. Egyébként sok pasi is normális ilyen tekintetben, de te ezek szerint nem tartozol közéjük...
2012. márc. 12. 15:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én vagyok mísz fapunci, de nem tűröm el, hogy bárki is az orrom alá fingjon. Előttem nem fingott se anyám se apám amikor kisebb voltam, de még csak nem is böfögtek össze-vissza, így aztán nem viselem el se a barátaimtól se a barátomtól, se senkitől.

Természetes dolog, de akkor is tiszteljük meg magunkat/párunkat/mindenkit azzal, hogy kulturáltak vagyunk.

2012. márc. 14. 18:08
 15/16 A kérdező kommentje:
De ha olyat eszik az ember és 5 percenkét kell enki akkor mit csináljon? 5 percenként szaladgáljon?
2012. márc. 14. 18:19
 16/16 anonim válasza:

Szerintem azért nem ismerjük el / szeretnénk elismerni, mert ha a fiú ezt meghallja, kiröhög. Ami nem éppen esik jól, és nem utolsó esetben ciki is. Ellenkező esetben meg a lány csak kínosan mosolyog, és elnézi a szitut.

Persze, hogy természetes, de sejtéseim szerint te sem hencegsz azzal, ha például nagydolgod van a WC-n. :D

2012. márc. 25. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!