Mit illik rendelni vacsoránál?
Szerintem ne tervezz ennyire előre! Rendeljetek azt, amit ott megkívántok. A pizza is jó, tészta is, frissen sült is, szerintem ez nem etikett kérdés. Ha jól esik utána még desszertet is ehettek, bár ez már így sem egy fogyis étrend.
Mivel én a pizzától eszméletlenül szomjas szoktam lenni, ásványvizet szoktam kérni citromkarikával, nekem az oltja legjobban a szomjamat.
Én mondjuk meg sem bírok enni egy egész pizzát egyedül.
De igaza van a második válaszolónak, nem kell ezt ilyen görcsösen tervezni, azt egyetek, amihez éppen kedvetek van.
Azért van étlap, hogy onnan bármit válassz!
És hasonló okok miatt is van az itallap.
nincs ilyen, hogy mit illik
amit enni akartok azt rendeltek
mellesleg, hogy gondolod, hogy majd rendelsz a barátnőd helyett is. Komolyan te nem voltál még étteremben???
Valószínűleg zavarban van, ha nem ismeri az anyagi helyzetedet, nem tudja, mennyit/mennyire merjen válogatni.
Nem kötelező levest, előételt rendelni (bár vannak néha "falatkák", amiből akár ketten is ehettek egy adagot, csak hogy teljen az idő, míg a rendelés megérkezik :)).
Nyugodtan ajánlhatod a pizzát, spagettit - de jobb, ha ő választja ki a feltéteket.
Speciel én pont azért szeretek étterembe menni, hogy ketten is ehetünk két teljesen különböző dolgot ;-).
Italnak bármi jó, amit szerettek. Nekem illene egy kóla akár, kicsit ébren tart :) De pizzához a paradicsomlé is szuper, már ha szeretitek.
Ne izgulj, és bátorítsd, hogy megismerhesd az ő ízlését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!