Miért a vallásos emberek a leg diszkrimitívabbak?
1)
Szociális szakon dolgozom, ahol a bajba jutott személyeknek igyekszünk segíteni. A közhasznú szervezetünket egy egyház indíttatta el de mint nem egyházi szervezet. Erre kapcsolatba kerültünk egy másik egyház alapította átmeneti szállással ahol a mi tevékenységünkkel ki szerettük volna egészíteni az övéket. ily módon teljes értékű segítséget nyújtani az lakó ellátottjaiknak.
Amint kiderült a számukra hogy egy másik felekezet az alapítónk azonnal megszüntették az együttműködést velünk.
Részünkről annyi hogy majd adjuk másnak a segítséget. De mi van azokkal az emberekkel akiket ő maguk ellátnak és egy ilyen hülyeség miatt megvonják tőlük a támogatást ami jelzem semmibe nem került eddig sem nekik.
egyáltalán minek csinálják az egészet, ha nem is segíteni akarnak?
2)
Valóban tapasztalható hogy a vallásos emberek lenézik gyakran meg is vetik a más felekezetekhez tartozókat.
Kedves qker!
nem szeretnék semmilyen felekezetet negatív fénybe hozni.
már magáért a kiirásért is elnézést kell kérjek.
biztosan személyes elbírálás alapján hozták ezt a döntést vagy olyan körülmények miatt amit én nem ismerek.
a baptistákról van szó, biztos nem akart az ottani felelős illető egy egészen más tipusú vallással kooperálni, igaz mi civil szervezet vagyunk, de az alapítónk egyház. én megtettem volna hogy segítsek ő nem. többször is felkerestem már őket ezelőtt is hasonlóan hogy segítsenek had segítsünk de szóra sem méltattak soha nem válaszoltak semmire. Ennyi.
gouranga
ott volt a válsz is.
krisnások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!