Mennyire igaz az állítás, hogy a mai20 on éves lányok kb 80% csak egy picit vagy egyáltalán nem tud főzni? Mi ennek az oka?
Kedves kérdező, nem tudsz olvasni talán, hogy nem válaszolsz a kérdésekre?
Te mit tudsz felmutatni azért cserébe, hogy szép és jól főző lányra vágysz?
Vagy azért nem válaszolsz, mert SEMMIT?
Egyébként meg a r*bancozás és egyéb káromkodás csak téged minősít, ne hidd, hogy magunkra vesszük. Azt hiszem, itt mindenki tisztában van a saját értékeivel (el kell, hogy keserítselek, tudok és szeretek is főzni, sőt bulizni is....), és egy ilyen tajparaszt háborgását senki nem fogja a lelkére venni.
Kérdező... ez meg miféle viselkedés? Leringyózni vadidegen csajokat... van kultúra látom. Gratulálok
26/F
Kedves 14:12-es: Te kulturált és normális ember vagy; mindenki, aki az, csak úgy reagálhat, ahogy Te is.
Le r...ózni soha senkit: sem idegent, sem közelállót. Veszekedés hevében sem. Kérdezőnk azonban valami ide-teleportált barlangi előember. Csodálkoznék, ha ezek után további válaszokat kapna. Neked minden jót!
Kérdező:Már sok mindent elmondtak abból, amit szerettem volna, ezért nem mindenre reagálok.
Először is visszakérdeznék: Igaz, hogy a mai huszonéves fiúk 80 százaléka csak egy picit, vagy egyáltalán nem tud főzni? Szerintem ez ugyanúgy felháborító lenne, mint a lányok esetében. Enni mindenki eszik, és bizony, néha magunknak kell kaját csinálni, mert nincs ott más/nem ér rá/ fáradt...stb. Egyébként ezt már szerencsére egyre több fiú és férfi belátja, egyre inkább ez a természetes hozzáállás.
Csirkekopasztás: A mai világban nem hinném, hogy a csirke megölése és kopasztása alapvető elvárás lenne egy háziasszonytól. Persze, jó, ha az ember ért hozzá, de ha nem, akkor sincs baj, hiszen már kapható készen tiszta, jó minőségű hús is. De tudod mit? Kopasztok neked csirkét, ha te meg vadászol nekem pár őzet pörköltnek. Tudod: ősi munkamegosztás :)
Töröltették a ringyózós kommentet, előző.
A kérdező kifejtette, hogy senki nem válaszol neki, csak okoskodnak a ringyók, vagy valami ilyesmi.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!