Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért ilyen irigyek a magyarok?

Miért ilyen irigyek a magyarok?

Figyelt kérdés

Egyetemet végeztem, itthon jó helyen, majd külföldön dolgoztam. Amióta visszajöttem "haza", mindenki szívat. Letörik a mercim jelét, megjegyzéseket tesznek, beszólnak, feljelentenek, apehot küldenek a nyakamra.

Mi az isten folyik itt?

2012. febr. 5. 16:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Köztudottan sok a szegény ember és aki gazdag az sokszor mások nyomora miatt gazdagodik meg.

Pl ha van 3 gyereked akkor kapsz adókedvezményt, akinek 2 van az nem kap semmit. Feketén dolgozol és nem fizetsz adót akkor a sok hiányt máson verik le. Persze hülyeség adót fizetni ha fekete munkából is meg lehet élni. Elképzelhető hogy ilyenkor szúrja a szemét annak ez a dolog aki éveken át becsületesen dolgozott és nem tudott semmire se jutni, más meg kihasználja az embereket úgy pl hogy 70.000ért dolgoztatja őket ameddig van start kártyájuk.

2012. febr. 5. 19:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is összeakadtam már jó pár iriggyel.és ezek jellemzően szegényebb,vagy egyszerűen csak szerencsétlen,önmagukkal elégedetlen emberek voltak.ilyenek lehetnek mindenhol.De ismerek szegényebbeket,akik mégsem irigyek.tehát lehetne azt mondani,hogy az átlag magyar szegény(és egyben ilyen értelemben szerencsétlen is),és ezért irigy a másikra,de sok múlik a személyes lelki érettségen is,hogy ki,hogyan látja az életet,mennyire jó a probléma megoldó képessége,tehát nem tartom helytállónak az általánosítást.

30/F

2012. febr. 8. 21:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Amerre én jártam az országban, elvétve találkoztam csak irigy emberekkel. Ennek lehet néhány oka, például az hogy nem adok irigységre (ezért senki nem sajnálja tőlem amim van, még ha vágyna is valami hasonlóra), a másik meg hogy senkit nem tekintek irigynek, ehhez az emberek is pozitívan viszonyulnak.

Persze én is el tudnám érni az emberek utálatát, de nem ez a célom. Az a baj hogy sokan elfelejtették hogy honnan jöttek, és kicsit magas lovon ülnek.

Az itt leírtakat persze mindenki úgy értelmezze, hogy akinek nem inge, ne vegye magára, tehát nem a kérdező ellen vagyok, mivel nem is ismerem a körülményeket.

2012. febr. 21. 18:31
 14/15 anonim válasza:

Mert egy koszos, irigy bunkók azért! akik utálnak mindenkit akinek 5bfilléreel több van. Ha diplomás vagy rögvest vágják a fejeket. Jobb kocsid volt. Na én megfogadtam már másokon okulva hogy 1 utcával odébb parkolok.azt húzok ki ahogy tudok. 14 év alatt sorba utálkoztak rám a rokonok egyetemtől kezdve. Végén már egy temetésen is falka módjára szóltak be. Mindenre ami eszükbe jutott. KB a szőke nő az utakon. Utálták mert volt pénzem meg diplomám is. Mondom pá maradjatok de nélkülem. Felnőttem azt túltettem rajtuk. Ja 3an megtámadtak. Egyik szerint nemhogy még én támadta kést is tartottam a torkának. Great. Hasfelmetsző Jack lettem.Mondom én ezek közé többet nem

Mindenhol voltak ilyen emberek. Durva de már a nép egy része ezért kel útra

2021. júl. 29. 21:46
 15/15 anonim válasza:
Hallod olcsón megúsztad.egyetemről megpróbáltak kirúgatni, hazudtak, hogy a gyerekük mit csinál, hogy rámlicitáljanak. Folyton a vetítés. Ki akarták rakatni az utcára. Megtámadtak. Tesóm, néném, nagyapám. Annak {rültek hogy beteg voltam. A fodrászom szétnyírta a hajam miután elhangzott a bűvös diploma szó. Szó szerint megálljt a keze hajvágás közben miután azt mondtam, hogy a nővérem 5 évig próbálta megakadályozni, nehogy diplomám legyen. Végigmért egy utálattal azt szétvágta a hajam, hogy mindenhol más hosszúságú volt. Hátul jobb oldalt 7 cm-el volt rövidebb a hajam. 3 hónappal később egy cinikus vigyorgással nézett a hajamra a boltban. Mondom te tetű. 3 év alatt nőtt le. Én aztán kaptam rendesen. Rokonaim kiutáltak mind. Hát egy roma nő nyilatkozott, hogy őt azért utálták ki mert dolgozott. Ő már magyar a többi roma szerint. Ott is ez megy. De pl a dubai trónörökös feleségét már 2 éve támadják mert irigyek rá. Azóta kapja, hogy csúnya. Miközben nincs is róla kép mert muszlima. Meg csak szerződéses feleség és soha nem fogja szeretni a sejk. Most születtek ikrei. Erre már nem is házasok az az új feleségétől van. Ami nincs is. Úgy bekattantak a szingli csajok rá hogy jó hogy nincs róla kép mert állítom levadásznák. Most sokan ilyenek. De itt durvább
2021. júl. 29. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!