Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit tesztek ha egy olyan...

Mit tesztek ha egy olyan valaki akar nektek puszit adni köszönéskor aki nagyon csúnya?

Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy puszit azért ki lehet bírni, többet ér mintha visszautasítanád, főleg ha egyébként normális lény.
2012. febr. 5. 13:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem a csúnyasággal van gondom, hanem a rámenősséggel. Azt nem szeretem, ha próbálok távolságtartó maradni, de közben a másik fél nagyon "bratyizni" akar, a mozdulataival, gesztusával "kikényszeríti" azt a puszit. Hogy értsd. Vállalkozó vagyok, sok ügyfél jár hozzám és sok van közöttük, aki már sok éve hozzám jön. pl. adott egy Január eleje; Egyik másiknak nem elég egy BUÉK-ot kinyögni, hanem puszizkodni akar. ááá ettől komolyan feláll a szőr a hátamon. Igaz, ami igaz, közvetlen ember vagyok és a munka témán kívül akár még beszélgetni is tudnak velem, de ez akkor sem az a szitu szerintem, hogy ennyire közvetlenkedjünk. Nem tehet senki arról ha valaki csúnya és ha van csúnya barátom, szívesen adok neki puszit, de itt inkább arról van szó, hogy milyen viszonyban vagy az illetővel. Én az utóbbi időben inkább hátra lépek kettőt, ha úgy érzem a mozdulatából, hogy puszit akarna adni.
2012. febr. 5. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem a külsővel van a probléma inkább, hanem a rámenősséggel, ha nem veszi észre a testbeszédből a másik, hogy mi a szitu.
2012. febr. 5. 14:45
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem nem attól függ, hogy kinek köszönök puszival, hogy hogy néz ki, hanem hogy milyen viszonyban vagyunk. ha nem vagyunk olyan jóban, akkor mondom az illetőnek, hogy bocs, de nem pusziszkodom akárkivel.
2012. febr. 5. 15:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha ismerem és köszönésről van szó, viszonozom, máskülönben nem tudom mire vélni (függetlenül attól, hogy az illető hogy néz ki).
2012. febr. 5. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:
második voltam. Közben az jutott eszembe, hogy szerintem neked sem azzal van a gondod a lelked mélyén, hogy az illető csúnya, hanem az, hogy nem vagy vele olyan viszonyban, hogy okod legyen a puszira. Ha nő vagy, nyilván jól esik egy puszi akkor is,ha nem vagytok baráti viszonyban, ha közben az illető egy machó, vagy ha férfi vagy a hölgy egy megtestesült topmodell, de itt inkább szerintem a belső érzéseidről szól, és bizonyára van egy illető, aki túlságosan közvetlen akar veled lenni és ez neked nem esik jól. Azt javaslom, ne legyél szégyenlős, nem kötelességed másokkal "érintkezni" ha nem akarod. A puszi egy testi érintkezés és azt nem adjuk bárkinek.
2012. febr. 5. 16:23
 7/7 anonim ***** válasza:
hát nekem tökmindegy, hogy csúnya-e vagy sem, ha nem vagyok vele olyan viszonyban (márpedig kevéssel leszek), akkor ne adjon.ki nem állhatom, mikor megismerkedem valakivel, és rögtön puszilkodni akar, minek? pláne, ha esélyes, hogy az életben nem látom többet, puszilkodik a halál.
2012. márc. 9. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!