Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Szerintetek ő mit vár el?

Figyelt kérdés
Nagyon megsértettem egy lányt a suliban.Jóba voltunk, jól egyeztünk és egyszerre csak úgy minden megváltozott.Hiába kérem a bocsánatot nem tudja elfelejteni amit mondtam neki.Lányok ti mit várnátok el tőlem, ha nagyon megsértenélek és nem tudnátok megbocsátani?Mivel engeszteljem ki?Vagy mit tegyek?Szarjam le, hogy megsértettem és lépjek túl rajta, majd az idő megoldja?Vagy mit tegyek?
2012. febr. 3. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
mivel sértetted meg?
2012. febr. 3. 18:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát ez az amit nem tudok.beszélgettünk, aztán 10 perc után rájöttem, hogy nagyon megsértettem valamivel, de nem akarja megmondani még azt se hogy mivel annyira szívre vette.
2012. febr. 3. 18:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Asszem ez egy patthelyzet
2012. febr. 3. 18:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!