Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nem égő az ha egyedül állok...

Nem égő az ha egyedül állok buszon, a többiek ülnek?

Figyelt kérdés
Reggel így volt, csak én álltam egy jó ideig egyedül, egy-két ember mellett lett volna még hely hátul de oda nem akartam leülni. Nézhettek hülyének emiatt?
2012. jan. 26. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát azt mit foglalkozol vele, én mindig állni szoktam a buszon, függetlenül attól, hány ülőhely van.
2012. jan. 26. 17:33
 2/9 Mulder614 ***** válasza:
82%

Azért lehet téged hülyének nézni mert ilyen marhaságokkal foglalkozol!

Álltál....és kit érdekelt szerinted? Vagy kit érdekel ha hülyének néznek.Nem kéne más véleményével foglalkoznod.

Az vagy amit magadról hiszel! Ha szerinted hülyén jött ki akkor úgy van.Ha meg szerinted tök természetes akkor az is igaz.Na mind1.....legközelebb biciklizz!

2012. jan. 26. 17:35
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Kit érdekel? Elhiszed, hogy nem azzal foglalkoznak a buszon, hogy te állsz és mindenki ül?
2012. jan. 26. 17:53
 4/9 anonim válasza:

Miért lenne égő?

Ilyenen gondolkozni

2012. jan. 26. 18:51
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
hat ha pl.: egy nyiregyhaza-Budapest szakaszon vegigallsz akkor lehet.:D
2012. jan. 26. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:
De gáz, máskor ülj a sofőr mellé...
2012. jan. 26. 22:28
 7/9 Mulder614 ***** válasza:
65%
:D
2012. jan. 27. 06:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is mindig állok a buszon, volt már olyan is hogy megnéztek miatta, de nem igazán tud érdekelni.
2012. jan. 27. 16:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Hogy őszinte legyek, reggelente én is mindig állok a buszon. Egyrészt mert nincs ülőhely, másrészt meg ha van is, akkor ha leülök, 1-2 megálló múlva úgyse lesz szabad ülőhely, és tuti felszáll egy mammer, akinek illene átadni a helyem 21 évesen, főleg, hogy ifjú titán vagyok :D

Elegem lett abból a procedúrából, hogy felszáll a mammer, megkérdezem, hogy "le tetszik ülni?!" "-Nem!" . Egy idő után megelégeltem az ilyet, és "eljátszottam", hogy leszállok! Felálltam, odaálltam az ajtóhoz, és szerinted ki volt az aki egy lecsapta magát a felszabadult helyre?! A mammer aki, előbb még azt mondta - mikor kérdeztem -, hogy "nem", ő nem ül le...

A f@szomse fog barkochbázni állandóan... inkább végigállom azt a 2x20 percet a suliig.

2012. jan. 30. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!