Nem égő az ha egyedül állok buszon, a többiek ülnek?
Azért lehet téged hülyének nézni mert ilyen marhaságokkal foglalkozol!
Álltál....és kit érdekelt szerinted? Vagy kit érdekel ha hülyének néznek.Nem kéne más véleményével foglalkoznod.
Az vagy amit magadról hiszel! Ha szerinted hülyén jött ki akkor úgy van.Ha meg szerinted tök természetes akkor az is igaz.Na mind1.....legközelebb biciklizz!
Miért lenne égő?
Ilyenen gondolkozni
Hogy őszinte legyek, reggelente én is mindig állok a buszon. Egyrészt mert nincs ülőhely, másrészt meg ha van is, akkor ha leülök, 1-2 megálló múlva úgyse lesz szabad ülőhely, és tuti felszáll egy mammer, akinek illene átadni a helyem 21 évesen, főleg, hogy ifjú titán vagyok :D
Elegem lett abból a procedúrából, hogy felszáll a mammer, megkérdezem, hogy "le tetszik ülni?!" "-Nem!" . Egy idő után megelégeltem az ilyet, és "eljátszottam", hogy leszállok! Felálltam, odaálltam az ajtóhoz, és szerinted ki volt az aki egy lecsapta magát a felszabadult helyre?! A mammer aki, előbb még azt mondta - mikor kérdeztem -, hogy "nem", ő nem ül le...
A f@szomse fog barkochbázni állandóan... inkább végigállom azt a 2x20 percet a suliig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!