Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Buszon aki áll annak le illik...

Buszon aki áll annak le illik venni a táskáját a hátáról?

Figyelt kérdés
Megszólhatnak ha nem veszem le, főleg hogyha vizes a busz padlója és nem akarom hogy a táskám tiszta víz meg kosz legyen?
2012. jan. 21. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon kellemetlen annak akit épp "elsodorsz" vele, ugyanis nem tudod konrollálni a helyzetét! Plusz még a zsebeseknek is ott vagy jó préda ként! Tartsd a kezedben, a kantárján lógatva, nem kell letenni. Persze van olyan helyzet, amikor maradhat, ha nem túl zsúfolt a busz.
2012. jan. 21. 22:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg illik, a BKV villamosain azt hiszem írják is ezt.

Egyrészt baromi idegesítő mikor valaki lökdös, meg a képembe dörzsöli a táskáját, másrészt tényleg simán nyílt préda.

Kézbentartásra szavazok én is, egyrészt szemmeltartod, másrészt nem zavarsz vele senkit.

2012. jan. 21. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokan vannak, akkor mindenképp vedd le. Nem kell letenni, fogd a kezedben. Elég idegessé tud válni az ember egy pillanat alatt, amikor pofán csapja egy hátizsák, miközben a gazdája megfordul, hogy leszálljon.
2012. jan. 21. 22:48
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Nem ártana főleg ha tömegnyomor van és aki leszeretne szállni de nem fér el melletted. Én ezt a vizesedéses problémát úgy oldottam meg hogy oké hogy vizes lesz az alja de hogy a tartalma ne legyen vizes azt úgy csináltam, hogy fogtam egy nejlon kukás zsákot abból csináltam kb 3 réteget majd beleraktam a táskába és rá tettem egy nagyon vékony deszkát amiket szegecsekkel erősítettem oda. Mivel nekem voltak gumi bakok a táskámon így azokat leszereltem oda kerültek a szegecsek majd visszaragasztottam ipari ragasztóval a bakokat. Jó megoldás volt :) Aztán ha vizes lett és hazaértem fogtam kiszedtem a tartalmát és rá a radiátorra, másnap csont száraz lett.
2012. jan. 21. 22:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
igen illik,mert idegesítő,hogy nem lehet tőle normálisan elférni.én le szoktam venni,pedig nem járok nagy hátitáskával.nem kell letenni a fölre,én is fogni szoktam a kezemben.ha nincsenek sokan a buszon,és látom,hogy nem akadályozok vele senkit,akkor van,hogy magamon hagyom.
2012. jan. 22. 10:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Szeretek szeptemberben kilencedikeseket oktatni, hogyan is kell a buszra felszállni, és a buszon utazni :D. Mivel szemüveges vagyok, eléggé kellemetlenül érintett egyszer, amikor szálltam volna fel az alacsony padlójáról híres Ikarus-ra, az előttem felszálló 14 éves ifjonc a táskájával lekevert egy akkora pofont, ahogy fellépett a lépcsőre, hogy a szemüvegem majdnem leesett rólam. Szépen mögé álltam a buszon, majd elkezdtem levenni a táskáját, és a fülébe súgtam, hogy "Ha levennéd a kib@szott táskádat a buszon, te is, és én is elférnénk..."

De előfordult már az is, hogy ha nem veszi le a táskáját, és úgy utazik a buszon, úgy megyek el mellette, hogy elsodrom magammal, és utána mondom neki, "Ha levennéd...." :D

Ugyanezt megcsinálom akkor is, amikor az ajtóban állnak, és én leszállnék, nyílik az ajtó, de ők ott maradnak az ajtóban. Szó szerint letolom őket, hogy szálljanak le és engedjék a leszállókat leszállni.

2012. jan. 23. 00:55
 7/8 mustafa33 ***** válasza:
Próbáld meg levenni a táskáját a hátáról. Esetleg kapsz egyet visszakézből.
2012. jan. 23. 03:37
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem van egy jó kis acélkampóm, és a táskáimat azzal akasztom fel a busz bármelyik csövére.

negyon szeretem, Sem a kezem nincs tele, sem az ölem.

2012. jan. 23. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!