Buszon aki áll annak le illik venni a táskáját a hátáról?
Tényleg illik, a BKV villamosain azt hiszem írják is ezt.
Egyrészt baromi idegesítő mikor valaki lökdös, meg a képembe dörzsöli a táskáját, másrészt tényleg simán nyílt préda.
Kézbentartásra szavazok én is, egyrészt szemmeltartod, másrészt nem zavarsz vele senkit.
Szeretek szeptemberben kilencedikeseket oktatni, hogyan is kell a buszra felszállni, és a buszon utazni :D. Mivel szemüveges vagyok, eléggé kellemetlenül érintett egyszer, amikor szálltam volna fel az alacsony padlójáról híres Ikarus-ra, az előttem felszálló 14 éves ifjonc a táskájával lekevert egy akkora pofont, ahogy fellépett a lépcsőre, hogy a szemüvegem majdnem leesett rólam. Szépen mögé álltam a buszon, majd elkezdtem levenni a táskáját, és a fülébe súgtam, hogy "Ha levennéd a kib@szott táskádat a buszon, te is, és én is elférnénk..."
De előfordult már az is, hogy ha nem veszi le a táskáját, és úgy utazik a buszon, úgy megyek el mellette, hogy elsodrom magammal, és utána mondom neki, "Ha levennéd...." :D
Ugyanezt megcsinálom akkor is, amikor az ajtóban állnak, és én leszállnék, nyílik az ajtó, de ők ott maradnak az ajtóban. Szó szerint letolom őket, hogy szálljanak le és engedjék a leszállókat leszállni.
nekem van egy jó kis acélkampóm, és a táskáimat azzal akasztom fel a busz bármelyik csövére.
negyon szeretem, Sem a kezem nincs tele, sem az ölem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!