Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szociális fejlettségemet,...

Szociális fejlettségemet, fejletlenségemet, hogyan növelhetem?

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
A fejletlenségedet ne növeld :-) Amúgy pedig ne aggódj, mert az élet adja majd Neked a leckéket, melyek során úgyis szembesülsz olyan dolgokkal, melyek épp ezt fejlesztik. De ha konkrétabb feleletre vágysz: próbáld beleképzelni magad mások helyzetébe, életébe, és átérezni amit ők éreznek. Így megértőbbé, elfogadóbbá válhatsz.
2012. jan. 20. 14:59
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, a fejletlenséget nem akarom növelni!
2012. jan. 20. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Addig, amíg nem tudod, milyen személyiségtípusba tartozol, ne csinálj semmit. Mert nem tudod, legfeljebb érzed, hogy min kellene változtatnod. Négy fő személyiségtípus létezik, két csoportra osztva:

Extrovertált (kifelé forduló)

Szangvinikus

Kolerikus

Introvertált (befelé forduló)

Melankolikus

Flegmatikus

Persze nem lehet az embert ebbe a 4 kategóriába besorolni, hanem ez keverve van meg az emberben. Például én Flegmatikus személyiség vagyok főleg, kb 70%-ban, de vannak olyan tulajdonságaim, amik a Melankolikusokra jellemzőek, de van Szangvinikus tulajdonságom is. A Kolerikus személyiség pedig szinte teljes mértékben hiányzik belőlem.

Olvass utána, keress rá interneten ezekre, keress önismereti tesztet, töltsd ki, de őszintén válaszolj!

2012. jan. 22. 00:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Konfliktusokkal, problémamegoldással, új helyzetek keresésével fejlődhetsz.

Semmi köze ehhez a személyiségtípusoknak. Tipizálás és általánosítás helyett inkább megismerni kell másokat és magadat.

2012. jan. 22. 04:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!