Mit csináltok, ha kutyakakiba léptek?
Figyelt kérdés
Ma együtt jöttünk egy barátnőmmel, és sikerült telibe találnom egy ilyen "taposóaknát" út közben. Utána gondoltam, hogy majd úgyis lekopik, nem foglalkoztam túl sokat vele, sőt, itthon se rohantam lemosni a cipőm talpát. A barátnőm ezen teljesen kiborult, hogy milyen igénytelen vagyok. Szerintetek is?2009. máj. 25. 16:53
1/9 anonim válasza:
Én ilyenkor nagyon csúnyákat szoktam mindani :)
Ha valakivel együtt mennék haza, akkor én se a cipő lemosásával foglalkoznék.
2/9 anonim válasza:
Szerintem is igénytelen vagy. Már bocs, de tényleg.
Amúgy ha én belelépek, akkor a fűben lepucolom vagy egy bottal lekaparom vagy végső esetben a járda szélén elkezdem huzogazni a lábam.
A lényeg, hogy megpróbálom valahogy leszedni.
Eszembe nem jutna úgy haza menni, hogy nem pucoltam volna meg a cipőm.
3/9 anonim válasza:
Vegyél gyorsan lottó szelvényt, szerencséd lesz :)
4/9 anonim válasza:
Én egyszer úgy léptem bele, hogy nem vettem észre. Egy bank oldalában történt, bokros helyen. Bementem a bankba és vártam a soromra. Előttem egy jól öltözött úr egyszercsak elkezdett feszengeni, maj óvatosan szimatolni. A többiek is, én is. Később felemelte egyik, majd a másik lábát és még jobban szimatolt. Akkor esett le nálam és én is megnéztem a cipőtalpaimat... Elnézést kértem és kimentem a bankból.Persze azonnal lemostam a maradékot.
5/9 anonim válasza:
én ilyenkor beletörlöm a fűbe(feltéve, h van fű), ha nincs, akkor csak simán a betonon húzom amíg le nem kopik
6/9 A kérdező kommentje:
Persze miután beleléptem, csoszogtam egy darabig, de nem akartam fölöslegesen lekoptatni a cipőm talpát. Most meg is néztem, nincs is már rajta szinte semmi. Most szerintetek mégis le kéne pucolnom külön?
2009. máj. 25. 18:08
7/9 anonim válasza:
Én megtörlöm a fűben, vagy télen a hóban. Egyszer térddel is beleestem egybe, amikor megcsúsztam a jégen:/
8/9 anonim válasza:
káromkodok ,beletörlöm a fűbe,földbe jobbhíján aztán otthon lemosom sűrű káromkodások közepette
9/9 anonim válasza:
keresek egy kutyást aki éppen a dolgát végezteti a közelben és elküldöm az anyjába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!