Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az gáz ha 15évesen a 22 év...

Az gáz ha 15évesen a 22 év körüli csajnak véletlen csokolomot köszöntem 22év körüli lányok ti nektek mi lenne a véleményetek ha 1 15éves csókolomot köszönne nektek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 12:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem rendszeresen szoktak, igaz, csak 14 éves korig. Általános iskolában tanítok, és itt alsóban így szokták meg a diákok. Hát, elég fura, de csak nem szólok már rá a gyerekre, örülök, h köszön :)

23/N

2012. jan. 10. 19:25
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem már lassan fel sem tűnik, pedig nap mint nap csókolómmal köszönnek a tizenévesek.

Pedig 21 vagyok.

Jó valószínűleg nagyban közre játszik az hogy ilyenkor általában a fiammal vagyok, így valószínűleg nem tudják hova tenni, hogy még fiatalnak nézek ki, de már gyerekem van.

2012. jan. 11. 06:55
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem kell szégyenkezned, udvarias voltál, ha ő ezért kiröhög, azzal magát minősíti.

Az idősebbek dolga felajánlani a fiatal részére, hogy tegezze vissza. Gondoljatok bele, idén 40 leszek, de lélekben megrekedtem a huszonévesek szintjén :).

Nem vagyok egy pedomaci és sokan kevesebbnek is hisznek, de meg tudok rökönyödni, amikor egy tizenéves csaj köszön nekem, a fickónak csókolomot. Én mondjuk egyből szoktam mondani a fiataloknak, hogy tegezzenek, még el is viccelem, hogy ne öregítsenek már ezzel :)))

2012. jan. 11. 11:30
 14/17 anonim ***** válasza:

ma 11:30

ha valaki kiscsaj rámköszön hogy "csókolom" én visszakacsintok és mondom hogy: "aztán egyszer be is hajtom" :D

2012. jan. 11. 11:31
 15/17 anonim ***** válasza:

"ha valaki kiscsaj rámköszön hogy "csókolom" én visszakacsintok és mondom hogy: "aztán egyszer be is hajtom" :D"

Az se rossz verzió :P :P :P

2012. jan. 11. 12:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Kisöreg nézz mélyen a csöcsei közé,aztán meg az arcába.

A megszólítás pedig "Csókolnám"

Még az is előfordulhat,hogy bejön.

2012. jan. 11. 20:03
 17/17 anonim ***** válasza:

én 19 évesen egy szintén 19 éves lánynak köszöntem csokolomot.mert hát egy kicsit messze volt és azt láttam hogy tol egy babakocsit.

Azóta kontaktlencsém van.ennyire még egyszer nem akarok beégni..

2012. jún. 3. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!