Találtál már valahol pénzt, pénztárcát? Ha igen mennyit, és mihez kezdtél vele?
Pl. tömegközlekedési eszközön, villamoson, buszon, vonaton ülés alá becsúszva, piacon a földön, boltban a polcok előtt, utcán sétálva stb.
Mit tettél amikor megtaláltad? Mivel nyilvános helyen volt, bizonyára nem tudtad ki zsebéből/tárcájából eshetett ki, hová vitted, kinek adtad oda?
Egyáltalán kerested/keresnéd a gazdáját?
Ha még nem találtál, de találnál, mihez kezdenél vele?
Egy dolgozathoz kell, kérlek benneteket az őszinte válaszadásra.
Az utcán találtam egyszer 2000 forintot. Mivel senki nem volt a környéken ezért elraktam. Nem is tudtam volna megkeresni a tulajdonosát mert bárki állíthatja hogy elhagyott 2000ft-ot.
Ha pénztárcát találnék és ismerem a tulajdonosát akkor biztos hogy visszaadnám neki, mivel velem is előfordult hogy kiesett egy 200-as a zsebemből(akkor még bankjegy volt és egész napi kajára vittem) és egy ismerősöm pont mögöttem sétált és visszaadta.
Pár évvel ezelőtt találtam egy parkoló autó tetején egy úgynevezett autós táskát.
Benne volt minden irat plusz 11.500-forint.
A pénzt szépen eltettem és írtam a tulajdonosnak,hogy megtaláltam valamint megadtam neki a telefon számomat.
Majd felhívott és találkoztunk a Blahán és vissza adtam a maradékot aminek annyira örült,hogy megajándékozott 5.000-forinttal amit szemlesütve eltettem mint becsületes megtaláló.Na ezért kövezzetek meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!