Ilyen lesz valaha Magyarországon?
"Aztán majd mesélem a fiamnak/lányomnak, hogy a bácsi miért egy 10 éves kislányt csókolgat.
Csak azért, hogy kellően "rugalmas" legyek."
csakhogy a pedofíliát a törvény bünteti, de a homoszexualitást nem.
Amúgy mi a különbség?
Nem mindegy, hogy melegek vagy különböző neműek házasodnak?
Egy külső szemlélőnek mind a kettőnél ugyanaz látható: a jegygyűrűjük.
Nem tudom, hogy lesz-e, de nem tartom kizártnak. Nekem is vannak ellenérzéseima melegekkel kapcsolatban, de ha házasodni akarnak, hát házasodjanak. Engem nem zavar, semmi közöm hozzá. Attól még hogy valaki meleg, lehet jó ember, és ha aházasság teszi boldoggá, ám legyen.
Amellett viszont kitartok, hogy meleg párokne fogadjanak örökbe gyereket. A saját életüket úgy élik, ahogy akarják, de egy gyerek szexuális fejlődésére rossz hatással lehet a látott példa. Nem mondom, hogy biztosan befolyásolja (ez egyénfüggő), de benne van a pakliban.
Sir Butcher: Azért ne vegyük egy lapra a melegeket a pedofilokkal és a kannibálokkal!A melegek senkinek sem ártanak,az utóbbi kettővel ellentétben!
Attól,hogy valaki a saját neméhez vonzódik,még ugyan olyan,mint bárki más.Őt is ember szülte,ugyan olyan a szervezete,ugyan úgy működik,mint egy heteró,csak szexuálisan mások az igényei.Nem értem,mi kivetnivaló van ebben.
Ameddig egy homoszexuális nem lop,nem gyilkol,nem sz*r ember,én ugyanannyira tartom őt,mint egy hasonló tulajdonságú heterót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!