Buszon szoktatok beszélgetni idegenekkel?
Figyelt kérdés
Általában zenét hallgatok, de nem régiben elromlott a fülesem. Akárhányszor felszálltam a buszra, valaki elkezdett hozzám beszélni..:D2011. dec. 18. 20:01
1/10 anonim válasza:
Nem szoktam, vagy nagyon-nagyon ritkán. Ha már véletlen beszélgetek valakivel az általában a megállóban szokott történni.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2011. dec. 18. 20:09
3/10 anonim válasza:
Én nem szoktam beszélgetést kezdeményezni senkivel, de ha valaki megteszi az első lépést, én szívesen beszélgetek vele. Van hogy még utána jó érzésem is lesz, hogy vad idegen hozzám szólt... :) Általában idős, unatkozó nénikék szoktak kedvesen elbeszélgetni velem a buszon.
Viszont ha fura emberek szólnak hozzám, akkor inkább feszülten érzem magam és az annyira nem jó.
4/10 anonim válasza:
Nem szoktam, meg úgy általában ahogy nézem, mások sem beszélgetnek ismeretlenekkel a buszon. Mármint itt nálunk. A legtöbben maximum saját magukkal beszélnek: "ezt nem hiszem el, tényleg ide akar felszállni, nemár, az anyját annak aki ide még bepréselődik"
5/10 anonim válasza:
Persze, szoktam. Nem szoktam kezdeményezni, de nyitott vagyok az ilyesmire, és hallottam már érdekes, hasznos dolgokat, szép történeteket egy-egy beszélgetés során. Bár legtöbbször ezek a beszélgetések kifulladnak az utazási kényelmetlenségekben és a pártpolitikában, ami kevésbé foglalkoztat.
6/10 A kérdező kommentje:
Én sem szoktam kezdeményezni. Nos, köszönöm a válaszokat!
2011. dec. 18. 22:04
7/10 anonim válasza:
én nagyon szívesen kezdeményeznék beszélgetést, vagy viszonoznám aki hozzámszól, de minden velem egykorúnak be van dugaszolva a füle és flegmán néz....
14l
8/10 anonim válasza:
Nem, de ha valaki kezdeményez mint írták és érdekes témát hoz fel akkor szívesen. Ha olyat ami nem igazán érdekel akkor nem nagyon válaszolok, nézek ki az ablakon stb.
18f
9/10 anonim válasza:
Nem szoktam. És általában annak sem örülök, ha más kezdeményez, mert rend szerint csak panaszkodnak és halálra untatnak az élettörténetükkel. Nem vagyok kiváncsi rá, ahogy ő sem az enyémre!
10/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz, köszi :)
2011. dec. 21. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!