Miért kellene EGYES öregeket tisztelni ha ők sem veszik emberszámba a náluk fiatalabbakat? Tisztelet a kivételeknek!
Figyelt kérdés
Főként tömegközlekedési járműn tapasztaltam a gorombaságukat és az iszonyatos udvariatlanságot amit csinálnak."Állj már fel!"Nem tudom nekem nagyon sértő ez , de amikor a 3. öreg csinálta ezt velem úgy lehurrogtam hogy meg sem mert szólalni és elment a busz hátuljába.Ha kiabálni meg a botjával ütlegelni tud akkor állni is.Persze a terhes kismamáknak akikből majdnem kiesik a gyerek meg a rendesebb idős embereknek akiken látom hogy alig állnak azoknak átadom persze de az "állj már fel!" típusokat lehurrogom rendesen.Engem csak ne utasítgasson!!A másik "kedvencem" pedig az az eset amikor úgy fut a buszra hogy egy olimpiai bajnokot megszégyenít és utána kéri a helyet az ilyeneknek azt mondom hogy ha futni tudott 3 perce akkor még tud állni 10 percet.Meg egy fiatal is lehet beteg és lehet rosszul , ők is lehetnek rákosak.2011. dec. 18. 17:46
11/18 anonim válasza:
"Én ilyenkor megkérdezem: "Tessék mondani! Tetszik fizetni az utazásért"
Nem kellet volna megmondani milyen vagy, úgyis tudom!
12/18 anonim válasza:
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik"
A szüleitekre írtátok a nullát?
13/18 anonim válasza:
19:49-es: Nem fogod a témát, látom.
14/18 anonim válasza:
A volt szomszédasszonyom / most már 70 felé jár / annak idején betanított munkás volt, és amikor holtfáradtan le merészelt ülni a járművön, egyesek húzták a pofájukat, hogy "ezek a fiatalok milyen szemtelenek". Szóval, ez a "Kié az ülőhely a járművön?" című sláger örökzöld...
15/18 anonim válasza:
Az rendben van, hogy sokat tettek az országért, idősek, megfáradtak, de ettől függetlenül lehetne normálisan is beszélni a többi emberrel és ebbe a fiatalabbak is beletartoznak. Nem kell ilyen "Add már át a helyed", "Állj mán' fel" típusú beszólásokat megejteniük, mert szerintem egy "Légy szíves átadnád a helyed"-del előbb elérik a céljukat. Én is másképp álok egy olyan emberhez aki normálisan beszél velem.
16/18 anonim válasza:
Olyan is van, hogy nem is az szól, aki rászorul, hanem kinyitja a száját valami, afféle önkéntes ombudsman, egy igazság bajnoka és ő szól rá valaki neki nem tetsző fiatalabb emberre, hogy adja át a helyét. Ez egyrészt már-már kötekedés kategória, másrészt, nem biztos, hogy akinek az érdekét képviseli, kell az ülőhely, már nemegyszer tapasztaltam ezt
17/18 zeronibble válasza:
Időben odaérni bölcs dolog, ha az ember nehezen áll. A bölcsesség meg nem jön ajándékba, hiába várja az ember akármeddig.
18/18 anonim válasza:
Pont erről van szó: nem baj, ha kéri, csak normálisan tegye! Ne bökdössön, meg ne harákoljon. Ha a busz után tudott futni, meg tud tolakodni, akkor arra is képes, hogy álljon, vagy ha nem, akkor normálisan kérje a helyet, HA esetleg nem kapcsolok.
Sosem a gesztussal van a probléma, hanem a móddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!