Mi a véleményed a hamvasztásról?
Figyelt kérdés
Sajnos mostanába túlságosan is kijárt nekem a temetésekből és az utóbbi 5 temetés ahol részt vettem mind hamvasztva történt és nekem fura volt még az elején. Neked mi róla a véleményed?2011. dec. 16. 16:48
1/16 anonim válasza:
praktikus... elhamvasztani és szétszórni. lehet mondani érzéketlennek vagy dúrvábbnak.
2/16 anonim válasza:
A családtagjaimat is hamvasztattuk. Nem csak olcsóbb,de nekem szimpatikusabb is,hogy nem a földben rohad el a testük.
3/16 anonim válasza:
Nekem is először fura volt a hamvasztás olyan ridegnek , idegennek találtam de mára már megváltozott a véleményem.Ha meghalok én is azt szeretném hogy hamvasszanak majd egy nagyon szép tájon elszórjanak.
4/16 anonim válasza:
Semmi gondom vele. Én is azt szeretnék!
5/16 anonim válasza:
én is azt szeretnék majd,bár ha jóisten is úgyakarja az nekem még messze van:)
inkább mint hogy a föld alatt rohadjon el a testem.
6/16 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon durvának tűnik... nem a szétszórás, mert van hogy azokat is temetik de olyan fura hogy kis koporsóba hozzák és tudom hogy az ott ez vagy az és lehetetlen elképzelni...
2011. dec. 16. 17:22
7/16 anonim válasza:
Én is azt szeretnék majd.
Hideg kiráz a koporsótól, bezárva a föld alatt rohadni...
8/16 anonim válasza:
Nekem a koporsós temetés szimpatikusabb.
Igen, tudjuk, hogy mi történik a testtel a temetés után a föld alatt, de az legalább ugyan úgy egy természetes folyamat mint hogy megszületünk, élünk, és meghalunk. Hamár az ember teste halála után úgysem marad a jelenlegi állapotában, akkor legalább hagyjuk, hogy a természet fejezze be a folyamatot.
Ezen felül a másik, hogy egy ember azért többet ér annál, hogy elhamvasszák.
9/16 anonim válasza:
Amilyen történeteket olvastam az élve eltemetésről, szimpatikus.
10/16 A kérdező kommentje:
az jobban tetszik, hogy elégetnek egy kemencébe és kis pordarabka leszel, beletesznek egy dobozba és visznek valahova... vagy esetleg ott vagy és a temetéseden még mindenki láthat egyszer
2011. dec. 16. 22:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!