Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért iszik minden kőműves,...

Miért iszik minden kőműves, festő?

Figyelt kérdés
Állandóan söröznek...kivételt még nem láttam.
2011. dec. 4. 02:16
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
56%

Érdekes fel tevés.Jó magamnak is ez a tapasztalatom.

Apám építetett egy 5 lakásos társasházat, mire kész lett 6 brigád dolgozott a házon, ebből a 6 brigádból 2 fő ember volt aki nem ivott.

Az az érdekes hogy amikor a saját házunkat építettük, mi a 2 kezünkkel akkor a párom is megivott naponta egy fél doboz sört, meg én is pedig alapból egyikünk sem issza, nem szeretjük a sört, de akkor valamiért jól esett.

2011. dec. 4. 09:36
 12/31 anonim ***** válasza:
95%
Miért iszik minden középiskolás/egyetemista? :D
2011. dec. 4. 09:54
 13/31 anonim ***** válasza:
67%

Köszönöm, az általánosítást. Jól esett!

Nem szoktam inni csak ünnepekkor, akkor sem részegedésig, max 1-2sör.

Egy festő.

2011. dec. 4. 11:30
 14/31 A kérdező kommentje:

Respect a festő úrnak!

az általánosításokról annyit, hogy szőke vagyok és jelesre érettségiztem :D

De mi, kivételek, a szabályt erősítjük, nem? :)

2011. dec. 4. 14:08
 15/31 A kérdező kommentje:
Hoppá egy újabb kérdés, miért írtam ilyen biztosan, hogy úr? hiszen hölgy is lehetne :DD vaaagy a festők 99%-ban pasik...
2011. dec. 4. 14:10
 16/31 anonim ***** válasza:
63%
Az orvos 90%-a is szeszkazán és bagófüggő. Ők a stresszt adják le ilyen formában, a segédmunkások meg a fizikai fáradtságot.
2011. dec. 4. 15:02
 17/31 anonim ***** válasza:
Talán 0,9 %-ot akartál írni, előző?
2011. dec. 5. 07:19
 18/31 anonim ***** válasza:

Hát sajnos nem. ;)

Lehet, hogy kiábrándító, de akkor is ez tény. Persze nem munka közben isznak, de ha nincsenek műszakban, őket sem kell félteni.

2011. dec. 5. 08:36
 19/31 anonim ***** válasza:

Tavaly jött hozzánk pár munkás (már nem emlékszem, mit kellett csinálni), anya meg több liter sört vett nekik, nehogy szomjazzanak munka közben. A kedves dolgozók 1 deci sört nem ittak, tonikot és rostos baracklevet annál többet.

Viszont sosem felejtem el, amikor a suliban el kellett menni fogorvoshoz, és a doki (nő) bagózott miközben vizsgált, és büdös-füstös kézzel látott el. Nem is mentem oda többet, akkor sem, ha kellett.

2011. dec. 5. 14:18
 20/31 A kérdező kommentje:

VaniliaHime! ez tényleg érdekes....

múltkor mentem stk-ba és mellette kb 4-5 ápoló/orvos állt és bagózott, aztán ők papolnak az egészséges életmódról :)

meg egyik addiktológusról tudom, hogy alkoholfüggő, kicsit ironikus, hogy ő akar másoknak segíteni :)

2011. dec. 5. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!