Miért iszik minden kőműves, festő?
Érdekes fel tevés.Jó magamnak is ez a tapasztalatom.
Apám építetett egy 5 lakásos társasházat, mire kész lett 6 brigád dolgozott a házon, ebből a 6 brigádból 2 fő ember volt aki nem ivott.
Az az érdekes hogy amikor a saját házunkat építettük, mi a 2 kezünkkel akkor a párom is megivott naponta egy fél doboz sört, meg én is pedig alapból egyikünk sem issza, nem szeretjük a sört, de akkor valamiért jól esett.
Köszönöm, az általánosítást. Jól esett!
Nem szoktam inni csak ünnepekkor, akkor sem részegedésig, max 1-2sör.
Egy festő.
Respect a festő úrnak!
az általánosításokról annyit, hogy szőke vagyok és jelesre érettségiztem :D
De mi, kivételek, a szabályt erősítjük, nem? :)
Hát sajnos nem. ;)
Lehet, hogy kiábrándító, de akkor is ez tény. Persze nem munka közben isznak, de ha nincsenek műszakban, őket sem kell félteni.
Tavaly jött hozzánk pár munkás (már nem emlékszem, mit kellett csinálni), anya meg több liter sört vett nekik, nehogy szomjazzanak munka közben. A kedves dolgozók 1 deci sört nem ittak, tonikot és rostos baracklevet annál többet.
Viszont sosem felejtem el, amikor a suliban el kellett menni fogorvoshoz, és a doki (nő) bagózott miközben vizsgált, és büdös-füstös kézzel látott el. Nem is mentem oda többet, akkor sem, ha kellett.
VaniliaHime! ez tényleg érdekes....
múltkor mentem stk-ba és mellette kb 4-5 ápoló/orvos állt és bagózott, aztán ők papolnak az egészséges életmódról :)
meg egyik addiktológusról tudom, hogy alkoholfüggő, kicsit ironikus, hogy ő akar másoknak segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!